Denizinannesi52 Dün geceden beri ağlıyorum elimizden fazla bir şey gelmedi ama biz bağış yaptık bi kaç kişiye daha söyledik onlarda yapmış şimdi instagramdan takip ettiğim sayfalara hep yazıyorum ne olur hesabınızdan paylaşın diye
Furkim [silindi] ben de öyle kaç gündür kendimde değilim herkese o kadar söyledim o kadar anlattım ki bazıları umursamadı bile inanamıyorum insanların böyle olduğuna..
[silindi] Angel_45 beddua etmek istemiyorum döner dolaşır geri gelir diye sebep olanlardan rabbim hesabını sorsun. Ciğerim yanıyor resmen. Gözümde yaş kalmadı.
Karel10 Angel_45 kızlar dışarıda bir çok kişiye ulaştım o yüzden çok giremedim buraya. Güzel şeyler.oliyor. biz hem.birbirimize hem de Arelimize dua edelim.ki yolumuz açık olsun
Nurtopununannesi [silindi] Lütfen gücünüzü yitirmeyin.O anneyi düşünüp ayakta kalmamız çaba göstermemiz lazım sizin gibi güzel yürekli insanlara ihtiyaç var.
[silindi] Karel10 inşallah sütüm kesildi nerdeyse. Bebeğim de ağzına bir lokma yemek koymuyor. Kaldık öyle.
Furkim Durmayalım arkadaşlar sesimizi duyuralım Arel’e umut olalım yaşama şansı varken hala umut varken onun sesini duyuralım @areleumutol