Karel10 Arkadaşlar ortak instagram hesabı açalım mı @happykidsanneleri olsun kullanıcı adı ve sadece sma li bebekler üzerine olup surekli acil olan bebekleri paylaşalım. Belki ordan çok takipçimiz olur ve bu bebeklerin sesini duyurabiliriz. Neden ortak hesap diyorum çünkü hepimizin çocuğu var. Kimimiz calisiyor, o yüzden birimiz meşgulken değerimiz ilgilenir hesapla.5-6 kişi ya da 8-10 kişi olursak surekli paylaşım halinde oluruz.
Furkim Karel10 ben varım. Az önce Arel’in sayfasına baktım yeniden baya gerilere gittim 8 Nisanda SMA’lı bir bebek Melisa Depçe elektrik kesintisi olduğu için yani oksijen cihazı o yüzden çalışmadığı için vefat etmiş.. Bunu da okuduktan sonra kanım dondu.. bilmiyordum duymamışım bile yani bi haber değeri bile olmamış belki de ya da olduysa bile pek duyulmamış demekki. Artık bunu da duyduktan sonra kimse insanlıktan bahsetmesin😔 Bizim çocuklarımız bu kadar mı değersiz😥
Karel10 Utkucan ezbere Müslümanlık zaten. Dinimizin en inç ayrıntısını bile bilmeyip 5 vakit namaz.kiliyorum büyük sevap işliyorum diye düşünen zavallilar var