[silindi] Vildan2334 benim bu gün yaşadıklarım eşimin teyzesinden istedik yok dedi. Trilyonerler ya ya bi 100 TL ya
Vildan2334 [silindi] aynı seyi yasadim yatlara katlara sahip ve ben para degilde yegenlerinin hepsi fenomen nerdeyse paylasim yaparlar da daha cok sesi olur diye rica ettim ama ates gercekten düştüğü yeri yakiyor..
Furkim [silindi] ah ahhh ateş düştüğü yeri yakıyor işte. Ama şunu anlamıyorum insanlar şu anki günlerine nasıl güvenebiliyorlar şimdi sağlıklı olabiliriz çocuklarımız da sağlıklı olabilir ama yarınımızın ne olacağı belli mi? Ne diyim Allah herkese merhamet versin
bgmgkc Dolapta şuan çok birşey yok ama yeni post açacağım tüm satılanları arel e göndereceğim dekontu da hem burdan hem özelden isterseniz paylaşırım
bgmgkc Dolap uygulama kullanıcı adım bgmgkc lütfen yayar mısınız, satılanların hepsini dekont ile göndereceğim
Utkucan Karel10 sıkıntı zaten orada durumu olanlar el atsa şimdiye toplanırdı para bizler küçük miktarlarla katkı yapıyoruz vakit alıyor ama Arelin vakti yok kalbi durdu 3 defa demişler paylaşımı gördükten sonra içime ateş düştü Arel benim oğluma çok benziyor çünkü
bgmgkc Karel10 Allah sizden de razı olsun 🙏 çok yoğun çalışıyorum ve 7 aylık bir bebeğim var , yeterki Arel kurtulsun ben uyumasam da olur, nolur Arel ile ilgili postlar yukarıda kalsın
Karel10 Vildan2334 evet yaaa, maalesef kimse duyarlı değil burada didinen anneler haricinde. Yazik gerçekten