Ultraslan40 [silindi] evlatla imtihan o kadar zordur ki, bilirim. Bir de gözünün önünde eriyişini izlemek çok zordur Allahım acil şifasını versin tüm bebeklere. Dermansız hastalık vermesin.
[silindi] Ultraslan40 en acısı bu ilacı satan firma neden bu kadar yüklü meblağ da satıyor diye arattığımda mecburiyet olmasından dolayı açıklaması çıktı. İçim bir kez daha yandı.
Ultraslan40 [silindi] Allah kahretsin fırsatçıları, kanser ilaçları gibi. İnsanların ölüp dirilmesi gram umrunda değil kimsenin, yeter ki piyasa hareketlensin.
Karel10 Ultraslan40 kanserin bile bulunmuş ilaci var ve buna engel oluyorlar düşünün artık. Ben zamanında ilac firmasında çalışmıştım.o kdr şeyler dönüyor ki arkadaşlar. Çalışan olarak çok şey bilmiyoruz ama biraz bilgi sahibi oluyoruz alengirli ne tarz.isler yaptıklarına
Karel10 [silindi] günlük müdahaleler yapılıyor, tabi bunlar yapılırken Arel’in cani yanıyor. Sessizce ağlıyor. Ben de izlerken hüngür hüngür ağlıyorum
Karel10 Ultraslan40 biz dayanamazsın nasıl acı çekiyor o minik bedeniyle inanın aklım almıyor. Allah dayanma gücü versin o minik yavruya ve anacigina.
Ultraslan40 Karel10 işte beni kahreden de bu. Videoyu izlemek bile ciğerimi yakıyor. Benim oğlum da 3 ay küvöz de yattı çok ama çok sağlık sorunu atlattı beyin kanamasına kadar. Ben çürüdüm resmen içim gitti kahroldum mahvoldum. Diyorum ki ben o kadar üzülürken bu annelerin ciğeri mi kalmıştr ağlamaktan? Ne kadar acı.
Karel10 covirgin bizler surekli yorum yaparsak üstte kalır post , göremeyenlerde görür mutlaka . Madem sesimizi duymuyor moderatorler biz cabalayacagiz kizlar
bgmgkc 19% dan 23% çıktı bu bile ilerleme hızlandırmak bizim elimizde lütfen yapabileceğimiz her şeyi yapalım lütfen,dayanamıyorum o güzel yüzünü öyle görmeye,içim çöktü ağlamaktan
Karel10 bgmgkc evet güzel gelişme ama az , hadi kızlar çalışalım şu 1 haftada yüzde 50 yi bulduralim lütfen. Yeterki istek ve inanç olsun içimizde 🙏🏻
Karel10 Ultraslan40 oyyyy kiyamam Allah beterinden korusun inşallah. Cok büyük geçmiş olsun. Sizin gibi duyarlı anneler olduğu sürece evlatları melekler tarafından korunur evelallah. Ben inanıyorum böyle şeylere, yeter ki içten gelsin yardım isteği 🙏🏻❤
Karel10 [silindi] dolaptan 300 TL’lik satış yaptım ve hepsini gönderdim Arele . Helal hoş olsun. Günlükte elimden geldiğince gönderiyorum zaten. Yeterki Arel bir an önce ilacına kavussun
[silindi] Karel10 çok iyi olmuş canm ben gelinliği falan da koydum bakalım inşallah. Bi kaç anne var rehberimde bakıp duruyorlar hiç bi destek yok baya durumları da iyi 6 paylaşım yaptıysam üçüne bakmış diğerleri de aynıdır diye bakmamış sildim ben de numarasını. Annesin sen ya biraz yardımcı ol.
Ultraslan40 Karel10 ah inşallah inşallah. Keşke elimizden daha fazlası gelse de Arel dahil tüm bebekler acı çekmese… bu arada güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ☺️
Karel10 Ultraslan40 elimizden gelen surekli paylaşım ve burayı canlı tutmak. Bir ilki yaşatalım kızlar surekli yorum ve paylaşım yapalım nolur
Emiree Karel10 çok faydalı bir post açmışsınız Allah sizden razı olsun bende burada görüp öğrendim elimden geldiğince yardımcı oldum sizin sayenizde tabi ki keşke herkes sizler gibi duyarlı olsa
Karel10 Emiree ben bu postu görüp duyarsiz kalmayanlar gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki. Asıl Allah sizlerden razı olsun. Nolur Arelimizi ilacına kavuşturana kadar yalnız bırakmayalım olur mu