Papatya13371 Bebeğim üç aylik hiç anne sütü almadi mama ile besleniyor ve bu aralar mamadan çok uzaklaştı ağlıyor, biberon değiştirmek istiyorum sizce hangisini alsam??
Sarekuzu_19 Papatya13371 Avent aldık dünya para verip ama dışardaki bakkalda satılan biberonla aynı işlevi görüyor
Caydanlik Papatya13371 Iki çocuğuma lansinoh kullandım canım gaz vs olmadı meme reddide yapmadı bizde
Alpha- Papatya13371 kesinlikle Dr.Browns biberonunu denemelisin.Awent,chicco denedim emzik kısmı hep içine çöküyordu.Gaz probleminizde varsa eğer önerdiğim biberon👍🏻
Fadikfs Papatya13371 ikisinide kullandım lansinohtan içerken içi kabarcık doluyor acaba herkeste mi aynı yoksa bende mi anlamadım aventte normaldi
MelisaDerin Sarekuzu_19 eminmisiniz o bakkalda satılan biberonla aventi birmi tutuyorsunuz kalitesini plastiğini falan gerçekten bişey demiyorum 🤷♀️
Arenilay- Sarekuzu_19 valla ben aventten sonra başka biberonu tutturamadım ve kalitesinide göremedim avent hiçbir markayla bir değil şahsi fikrim🤷🏼♀️
Brsnysr Papatya13371 bir mama bir de su için 2 tane lansinoh almistim memnunuz gaz yapmadi şuan orta akışlı kullanuoz
MrsNur Papatya13371 ilk lansinoh ile başladım göğüs pompasının içinde vardı ama ben memnun kalmadım avent aldım, kolik aparatlı ve keşke en baştan beri avent alsaymışım diyorum şimdi. yani gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
nurelem Papatya13371 genellikle avent önerilir ama be weebaby kullandım baslarda memnun değildim ama sonra sevdim ona uyumlu sterilizatör felan alınca kullanmaya devam ettim. Cam biberon öneriirm daha sağlıklı..
Mon-second-souffle Papatya13371 İlk 6 ay avent cam biberon kullandık çok memnunduk daha sonra avent uçları çok pahali oldugu icin lansinoh tercih ettim ondanda çok memnunum bence ikiside çok iyi ama avent cam biberonla baslayip sonrasinda lansinoh plastik biberona gecis yapabilirsiniz sizde bizim gibi isterseniz
Minikpasam00 Papatya13371 ilk Avent anti colic olanından almiștim en küçük boyundan. O bizi baya idare etti biberonun deliği o kadar küçük ki sadece yenidoğana uygun. sonra lansinoh aldım bebeğim lansinohu daha çok beğendi akışı diğerine göre daha hızlı olduğu için sanırım. Ama hangisi olursa olsun hiçbiri Anne memesine yakın olmuyor benim bebeğim meme reddi yaptı biberonu da verince toptan bıraktı her bebek bırakmıyor ama biberon ihtimali arttırıyor
1prens1prensesannesii Papatya13371 her ikisini de aldım.. Lansinoh tuttu. Hiç meme reddi de yaşamadım
Zekiyee29 Papatya13371 avent kullanıyorduk 6 aya kadar sonrasında istemedı mama reddi yaşadık doktr tavsıyesıyle lansinoh aldık çok memnunum
Rose1221 Zekiyee29 biz de avent almadığı için lansinoh bakıyoruz 10 aylık olacak akışı hangisi aldınız siz yavaş orta hızlı