Bilge12 KkadriyeE Rezene kullaniyorum humana kimyonlu rezene cayini aldim bdnregime de veriyorum bir kasik ama rahatlamiyor agliyor dun ilk asi oldu ondanda olurmu acaba
KkadriyeE Bilge12 ben aktardan aldım onu verdiğimde sürekli gaz çıkarıyo belki aşıda tetiklemiş olabilir sizi
Alynplt Kimyonu kaynat tülbentten süz iç ve bebeğininde ağzına bir iki çay kaşığı verebilirsin benim bebeğim de biz de çok işe yaradı
Omerinannesii Reyhanbozdemir peki nasıl hazırlamak lazım canim valla eğer ise yarıyorsa çok dua ederim sana
Reyhanbozdemir Omerinannesii kuzum ben 1 tatlı kaşığı rezene 1 fincan suya demliyorum önce suyu kaynat sonra rezeneyi at o bi 15 dk demlensin sonra sen iç 2 kaşıkta Bebişe ver
Omerinannesii Reyhanbozdemir bunu gaz varsa mi yapcaz peki gaz olmamasi icin her gün yapmak mi lazim canim
GamzeDerk Gününden beri gaz sorunu yaşıyoruz ben gün içinde 1 fincan rezene içiyorum oğluma da bitkisel olan aguline şurup veriyorum oldukça rahatladı
Eymenimmm Bilge12 ne zamandan beri veriyorsunuz benim oğlum 25 günlük 2 kere verdim ama huzursuz oldum rezene 4 yaştan önce tavsiye edilmiyor beyin gelişimi için