Kaynanam eltimin kızına ördügü yelegi oğluma giydirdi kendi evlerinde aradan 2 hafta fln gecmistir bende unuttugu esyalarla onuda geri gonderdim.iki gün sonra eşimi arayıp nasıl geri gönserirmisiz o örmüsmüs ölüsünede dirisinede gitmiycekmisiz birde bunları söylerken ağlıyormuş 😠 ya ben şimdi neyapsam nasıl davransam bir yelek için kendi evladını reddetti bunu yapma amacı ne olabilir o gün bende esimin yanındaydım iki üç kere aradım kaynanamıda kocasınıda ikiside açmadılar .eşimde neden söylemedin dedi çicekli yelegi diger torununa ördügü yelegimi giydircektim dedim bende tartısma falan olmadı aramızda o da görmustü zaten yeleği anlamıyorum yaa emek harcayıp gerçekten örmüs olsaydı zaten geri göndermezdim 🙄esimle aramımı bozmaya çalısıyor aradım açmıyorlarda bundan sonra nasıl davranmalıyım ??? Bukadar basit birsey için söylediklerinde haklımı ? Biŕ taraftan hepsinin nosunu fln engellemek istiyorum birdaha asla gitmemek konuşmamak bir taraftanda eşimin ailesi diyorum tekrar arayıp konuşsam mı ??