deniz_s bugun tam 100 gunluk,sanirim kucagi hic birakmayacak uyurken yerine koyuyorum gozler faltasi umudum hic kalmadi
Ishakpasa deniz_s Eğer birsekilde yatağına alistirmazsan asla düzelmez. Bu aydan sonra daha bilinçli oluyorlar ve alışkanlık haline geliyor artık. Yöntemleri araştırın ve bir an önce yatağına alistirin derim. 😏
Renesmee deniz_s bende de var bi tane 92 günlük, deli gibi terlese de kucağımdan başka bi yerde uyutamıyorum ☹️ Bazen diyorum keşke ayakta sallamaya alıştırsaymışım ya da en baştan beşiğine..
basakgolbasi deniz_s yok annesi düzelir düzelir benim oğlum düzeldiyse tüm benişler düzelir ☺️ Hiç uyku uyumazdı şekerleme bile yapmazdı nerdeyse
cocomelon33 deniz_s 2.5 aylık oğlum uyanık olduğu her an kucak istiyor yoruldum artık iyice ağırlaştığında düşünemiyorum😑
deniz_s Ishakpasa nasil alistircam bilmiyorum ki gozunu hemen aciyo sonra aglama krizleri uyumuyo ben de tek basima artik yapamiyorum tukendim ya
Ishakpasa deniz_s Yani yöntemleri var tabiki bizde aynı sizin gibiydik ama sabrettim ve şimdi yatağında uyuyor. Mesela kucağınizda uyuyor ya uyutmadan elinizle poposuna pis pise alistirin aynı zamanda pis pis diye uyku müziği alistirin. İlk başlarda çok direnecek ve hatta aglayabilir ama asla pes etmeyin. Kucağınizda uyumadan yatağına koyun ama asla teması kesmeyin elinizle pis pis yapmaya devam edin müziği kesmeyin. Bu arada uyumadan biraz yorulsun. Baktınız ağlıyor tekrar kucağıniza alın pis pise devam edin yine uyumaya yakın yatağına koyun elinizle pis pise devam edin. Yani binevi başka desteğe alistirmis olacaksınız. Ama yatağında uyumayı öğrendigi an diğerlerini kolayca bırakabilirsiniz. Bu arada kucağınizda mayistirirken bı uyku arkadaşı edinin. O da onun yanında olsun yani kucağınizda böylelikle yatağına koyunca kendini daha güvende hisseder. Yani çok uzun oldu ama bir ay falan böyle devam edin sonunda oturuyor. 😌
deniz_s Renesmee ayakta sallanmayi da istemiyo hicbir sey istemiyo sadecr kucak olacak baska yok cok enteresan ya
Zeyno111 deniz_s 3 ay 4.trimester olacak geçer hala anne karnında gibi hissediyor sana çok bağlı annesi etrafı anladıkça gördükçe hele 4.ay ile beraber keşfetsin renklerle tamamen daha başka oluyor biraz biraz ayrılıyor düzeni de oturacaktır
deniz_s Zeyno111 ya gercekten hic umudum kalmadi oyun yerine koyuyorum muzikli falan 5 dk durmuyo agliyo uyumadi zaten hep kucak napcam bilemiuorum
idilolo Zeyno111 benim bebeğim 7 günlük gece 2 saat memede takıldı, emdi bıraktı, yatağından aldım yanımda yatırıyorum, yatağına geri mi koymalıyım sizce? Emerken derin derin kokluyor resmen.
Renesmee deniz_s aynen öyle benimki de istemiyor etrafa bakıyor öyle. Benimki kucakta ritimli sallanıyor birde sadece pışpışla uyusa keşke bi şekilde bıraktırırım 🤷🏻♀️
Zeyno111 deniz_s Uyuma olayına net bir şey söyleyemem biz sallanarak uyuyoruz da gündüz kucakta durmuyorlar 4.aydan sonra sonra istesekte durmuyorlar
deniz_s Renesmee aynen oyle ayakta dolancaksin sabit dur otur yone uyumuyo aglama krizlerine giriyo sabrimi deniyo sanki
deniz_s Ishakpasa yaa bu yontemi kendimi hazir hissettigim ilk anda denicem cok sagolun 🙏 denemekten bir sey kaybetmem heralde sadece bana sabir ve guc lazim su an
Renesmee deniz_s valla çözüm bulursanız haber edin bana da zira bitmiş durumdayım tam uyudu diyorum oturuyorum o patates ayakları öyle bir diriyor ki kalkmazsam yine ağlama krizleri dediğiniz gibi
Ishakpasa deniz_s kesinlikle sabır çok önemli. 3 buçuk ta başladım 5 ayligiz daha yeni oturmaya başladı. Öldüm ama bu süreçte. Ama diğer türlü daha çok yoruluyordum. Değdi yani. Afedersiniz esimle 3 buçuk aya kadar ayrı yattık. İnsan karı koca olduğunu unutuyor. 🙈
deniz_s zeyzey77 deliricek gibi oluyorum bazen hele uyuturken artik uyku krizlerine giriyo gozu kapali bagiriyo kendimi hic iyi hissetmiyorum kendime ait bi 5 dkm yok ya
zeyzey77 deniz_s Evet ağlarken kıpkırmızı oluyor ne emmek istiyor ne mama istiyor ne yatmak ne oturmak .. katılıyor morariyor. Çok zor çok 😔😔