nursocum Anlamadığım şey şu yürümeye 11. Ayda başladı şu an 16 aylık ve dünden beri parmak ucunda yürüyor. Ne mesaj vermeye çalışıyor. Yada bu durum neden sebep olur ki ? Daha önce başına gelen var mı?
bidibidibidi nursocum benim bebeğim de öyle. Biryerlere uzanmaya çalıştığı zaman parmak ucuna çıkıyordu. Alışkanlık yaptı
Dilara8228 nursocum oğlum öyleydi 3,5 yaşında hiç yapma etme demedim çünkü 1 kere dedim daha çok yapmaya başladı bende görmezden geldim birakti yapmıyor artık
bir_pasa_annesi nursocum benşm oğlum 10 aylıkta yürüdü aynı dediğin gibi parmak ucunda daha yeni yeni normal yürüyor temiz ayakkabı varsa giydir evde öyle yürüsün cok işe yarıyor
Mom62636362 nursocum Bilgim yok, o yüzden aklıma ilk geleni söylicem, belki balerin olmak istiyordur annesi 😄🤭🤭❤️
nursocum bidibidibidi aa düzelmiyor mu? Hiç böyle yapmamıştı daha önce dün başladı sürekli parmaklarının üzerinde süzülüyor 😂
nursocum Dilara8228 Dediğim gibi 16 aylık desem bile beni dinlemez demiyorum ama düşcek diye yada alışkanlık yapacak diye aklım çıkıyor 🥺
Dilara8228 nursocum Yapmaz sanmıyorum oyun geliyor ona 5 yaşındaki oğlum hergun ywni birsey çıkartıyor 🤦♀️
nursocum Mom62636362 Ahahahhaha ilahi Zeynep hiç güleceğim yoktu😅 Coğrafya kaderdir bence öyle bişey mümkün değil birde erkek 😄😅
nursocum Dilara8228 Gelecek beni ürkütüyor gerçekten 😿 4 ten sonra herşey düzeliyor dediler ama bana 🥲
Dilara8228 nursocum yanlış demişler sana 😂 5 yaşında olan yine iyi birde 3,5 yaşında olan beni çıldırtıyor 2 gündür bezdim 🤦♀️ Ha birde 51 günlük olan varya emmek için sadece ağlayan 😂
bir_pasa_annesi nursocum ay onu hiç deme 2 gün önce düştü iyiki kafası gelmedi yere korkuyorum valla tek bırakamıyorum evşn içinde
nursocum bir_pasa_annesi Yok canım tek ne mümkün her an tetikteyiz. Çok geçmiş olsun teltoşumada bu arada afı neydi senin oğlanın çocuğun adı teltoş kaldı yaa tövbe 😂
JackDaniels nursocum Ya fikrim yok ama ayakkabı giydirsen acaba düzelir mi? Ya da ayakkabıyla yapıyor mu? Gerçi bu sıcaktada ayakkabı biraz eziyet olur ama hani sandalet falan🙈
nursocum JackDaniels Yok dün siteyede indi yapmamış ama evde sürekli öyle yürümeye çalışıyor. Bir tane sandaleti var onu giydirdim inşallah unutur 🥲