Ekvatoral nisaballinannesi Biogaia başladı doktorumuz. Onunla bir de masajla öncede biraz uyarınca 2 günde bir kendisi çok az yapıyor
Ekvatoral melekkkctn koyuyorum zeytinyağı zeytin yağı ile masaj da yapıyorum bol bol. Bacak hareketlerini de yapıyorum ama zeytinyağlı kulak çöpü ile yaptırmadan yapamıyor. Sanırım artık korkuyor o yüzden yapamıyor. İlk gelen sert ama arkası neredeyse ishal. Doktorumuz da ilaç vermiyorum o yüzden yendidoğanlarda ishal daha sıkıntı dedi
Ekvatoral PirayeMom Bizimki de severek içiyor hem de öyle böyle değil. Aslında biraz da o yüzden değiştirmek istemiyorum. Ama kabızlığa çözüm bulamadım ne yaptıysak
Minikkusuumm Ekvatoral evet yapıyor şimdi çok nadir yağ koyuyorum başlarsa zorlanıyordu ama alırdı artık
Betull0634 Ekvatoral benim bebegimde 1 ay hem emzirdim hem mama verdim simdi beni emmiyor butun mamalari denedim en iyi gelen mama golden gold oldu ve icerigi cok iyi katkisiz sekersiz bir mama cok memnunum bebegimin gazini cikartmak icin bile ugrasmiyoruz artik 2 aylik bebegim kendi cikariyor gazini mamasina zeytinyagida koyuyorum diger mamalar hep kabiz yapti cok gaz yapti
Fatma13_ Sma comfort tavsiye ederim, biz de mama ve anne sütü birlikte gidiyor doğduğundan beri. Sütüm artmıyor en azından 6 aya kadar böyle devam etmeye çalışacağım. Probiyotik damla ayrıca, kaleidon u tek geçerim, diğerlerini de denedim
Deryaasya Fatma13_ sütünüzün az olduğunu nasıl anlıyorsunuz bi emzirme danışmanı var tutturmuş süt çektikçe geliyor diye bilimsel ispatı varmış
Ekvatoral Fatma13_ Teşekkür ederim. O mamayı da öneren arkadaşlarım olmuştu. İnşallah geçer problemimiz.
Alin6272 Ekvatoral benimde sütüm yetersız olduğu için hipp mama kulnıyordum anne sütüyle birlikte sağıp ozaman kakasında sorun yoktu ama anne sütü iyice azalınca sadece mamaya döndük kabız ve çok zorlanıyordu aptamil denedim o daha kötü yaptı doktorumuz hipp mamayı bırakma işine günde 1 sefer 1 çay kaşığı zeytin yağı damlat dedi nie bilmiyorum hipp mamayı içim rahat veriyordum bırakmadım o yüzden ama keçi sütüyle yapılan mamalar da varmış doktorumuz önerirse ona geçeceğim bende
ayazasaf Alin6272 aptamil benim oğlumu mahvetmişti krizlere giriyorsu gaz ve kakadan dolayı. Zeytinyağının faydasını çok gördük bizde
Ekvatoral Alin6272 Bende hipp i bırakmak istemiyorum aslında. Kendi doktorumuz değilde başk hekim hemşire arkadaşlar hipp çok iyi demişlerdi. Ailelerden de olumsuz dönüş olmuyor dedi aile hekimliğindeki hemşire. Ben açıkçası içerik araştırmadım pek. Kullanıcıların görüşlerini alarak hipp almıştım. Hipp organik gaz yapabiliyorken combotic yapmıyormuş.
ayazasaf Ekvatoral merhaba güzel anne. Doğduğundan beri mama ile büyütmüş bir anne olarak yazmak istedim sana. Biz ilk başta evolvia ile başlamıştık. Çok gaz yapınca hipp combiotic kullandık tam 5 ay kullandık çok memnun kaldığım bir mama oldu gaz açısından kabızlık yapnadı ama geciken kaka denen olay oluyordu aynı anlattığın gibi önden sert sonfa yumuşak kaka ama biz bunu zeytinyağı ile çözmüştük. Kombine mama kullanmayı önermedi bize doktorumuz çünkü bağırsaklarını bozabilirsiniz demişti. Hangisini sindirmeye odaklanacağını şaşırır diye. Hipp combiotic sonrasında bebelac gold kullandık 10 ay ondanda memnun kalmıştım
Alin6272 ayazasaf konuşan bağımsız bir şey daha sormak istiyorum mamayla beslenen çocukların bağışıklığı düşük olur diyorlar çocuğunuz sanırım büyük bi eksisini gördünüzmü acaba gerçekten çok üzülüyorum bu konuya
Ekvatoral ayazasaf Çok teşekkür ederim. Bende zeytinyağı kullanıyorum probiyotik kullanıyorum ama kuzum yapamıyor. Aklımdaki mamalardan bir tanesi
Ekvatoral ayazasaf Oğlunuzun bir adı Asaf sanırım ☺️ Benim oğlumunda ikinci adı Asaf. Nedense mutlu oldum ☺️
Alin6272 ayazasaf birde aptamilin gaz için olan serisinden almıştım mahveti gerçekten probiyotik de başladık şimdi şükür azaldı aptamili her bebek içemiyor
ayazasaf Alin6272 valla onu diyip annenin moralini bozan onu eksik hissettiren her kümse Allah sorsun. 23 aylık teyzesi benim oğlum 1 kere banyo yaptırırken su kaçırdığımız için kulak enfeksiyonu oldu onun dışında hastalanmadı. Hiçbir alakası yok mamayla beslenen zayıf bağışıklı olur vs. Kimsenib sizi üzmesine müsade etmeyin. Benim oğlum birde erken doğdu ama şu an doktorunun takibine göre akranlarından ilerde mental olarak. İnanın sizinkide çok iyi olacak.
Alin6272 Ekvatoral kabızlık sorunu oluyor ama gaz sorunu olmuyor evet ben içeriğine baktım ama bi kaç mamanın arasında en yakını hippti canım