Ztoros Balin_annesi kredi kartıyla yaptıysanız alışverişi bankanizi arayip iptal edebilirsiniz bilgim dahilinde degildi diye. Geçmiş olsun
Balin_annesi Ztoros öyle olur mu ki hemen yaptırım öyleyse eşime. Şuan işte gelince söylerim öyle yapsın
Yasemin_06 Balin_annesi CNN kartınız internet alisverisine açıksa eşiniz kapatsın hemn biri çekmeye kalkarsa felan msj geliyor size bide izni vermeden alışveriş yapılamıyor hemn onuda aktif edin bence
Ztoros Balin_annesi oluyor diye biliyorum bizimde basimiza geldi ustelik cok bilindik bir site istanbul bilisim. Batmış galiba millet oyle yapip almış parasını hep. Biz havale yaptığımız icin alamamistik😔 insallah sizde alabilirsiniz geri
Yasemin_06 Balin_annesi aynen Cnm hem kod gidiyor hemde eşiniz internet bankacilinfldan alışverişe kapacak kartı direk eşinize söyleyin o Internet bankacilindan halleder o şekilde daha güvenli aklınız kalmaz en azından
Karakiz1 Balin_annesi üzüldüm adınıxa bu adı bi kac kez daha duydum post acanlar oldu kac kisigi dusurmusler tuzaklarina pislikler
Yelizr1 Balin_annesi Ne mi olucak sipariş kargoya verilecek ama siz almicaksiniz bu sefer size mesaj oalrak dönüş yapıldığında ürünü isteyen bendim yazarsiniz😏
Elifiremeksi Balin_annesi cok gecmis olsun yorumlari acik olmayan sitelere guvenmemek lazim etiketlere baktigimda mayis ayinda bir kisi etiketlemis ve sakin aisveris yaomayin demis instagramdan alisvrris cok sakincali
Balin_annesi Elifiremeksi haklisiniz. Instagramdan normal de de alışveriş yaparım ilk oldu bu inşallah son da olacak. Rabbim çıkarır elbet onlardan
alerjikbebek Balin_annesi öyle malesef inşallah bir geri dönüş alırsınız şikayet vara yazın birde cimere yazın dönüş olacaktır mutlaka
Yenibebek_yenianne Balin_annesi 2 sene oldu Kitapsec’ten 3 kitap sipariş verdim 100 tl tuttu fiyati. Ne kitaplar geldi ne telefonlara cevap verdiler ne de paramı alabildim. 100 lira çok para değil diyeceksiniz belki ama hala içimde aklıma geldikçe haram ediyorum.
Balin_annesi Yenibebek_yenianne bu devirde cok para. Öyle bir sürü insanı dolandıra dolandıra zengin olup gidiyorlar. Hayrini görmesinler inşallah der susarim