Zalimsin Kızlar kızımı gezdireceğim at çiftliği olur hayvanat bahçesi olur nereler var yarın götürmek istiyorum bir de masal şatosu açık mı nisanda gitmiştik kapalıydı ama internette açık yazıyordu o yüzden bilen yardımcı olabilir mi
Zalimsin 2yavru1anaaa evet ya inşallah atları çok seviyor yakından görsün istiyorum 😁 teşekkür ederim ❤️
Zalimsin elfymn ya çok teşekkür ederim ben de orayı görmeyi çok istiyorum Bilecikten gelicez kapalı olur yine diye merak ediyordum peki bildiğiniz at çiftliği var mı ya da Türkmen çadırı diye Bi yer varmış sanırım atların olduğu
elfymn Zalimsin rica ederim ne demek . Ama sanırım Türkmen çadırı dediğiniz yer yörük çadırı 🤣 bildiğim kadarıyla yolu biraz sapa restaurant ama atlar var mı bilmiyorum
Zalimsin Babe teşekkür ederim ne tarafa doğru Eskişehire Bilecikten gidicez bizim yol üstü mü oluyo acaba 😁
Zalimsin 26fk çok teşekkür ederim sazovaya ben de gitmeyi çok istiyorum, odunoazarı evlerini bilmiyordum ama çok sağolun ❤️
Zalimsin 2yavru1anaaa aay nasıl uzakmışsın ya gelşyor musun Türkiye ye peki ❤️ Allah memleketine kavuştursun istediğin her vakit 🌼
Babe Zalimsin sanirim cvp yazmak icin cok gec kaldim muhtemelen yemeginizi yemissinizdir ama birdahaki sefere aklinizda olsun Eskisehir’den Bilecik’e gidis yönünde Eskisehir cikisinda
gamzeliogulannesi Zalimsin Sazova Parkı yani şato dediğiniz açık ayrıca hemen yan bahçesi hayvanat bahçesi orası da açık ☺️