Sevmgl Adet gecikmesi Yaşayan var mı mevsimsel veya aşıdan kaynaklı olabilir mi ( test yaptım negatif çıktı )
EsraArslan4525 Sevmgl ben yaşadım ilk defa 5 gün adetim gecikti test yaptım çıkmadı kan tahlili yaptim yine cikmadi doktor dün ilaç verdi çok şükür gerek kalmadan akşamına oldum
MinnakAsel Sevmgl Benimde 3 aydır gecikmedi şuan iki gündür geçiyor içim içimi yiyor test alicam hangisi almam gerekiyor erken gebelikte mi çıkar
bilgemira Sevmgl bende dogumdan sonra iki kere oldum ama iki aydik yok suan pahali test aldim iyi sonuc verenden negatif kan verdim hala sonuc cikmadi of strese gidiyorimmm
Skry78 Sevmgl bu ara herkes bi adet gecikmesinden yakınıyor ben dahil 🙈😊 7aylık bebeğim var düzenli olup en fazla 5 gün attı suam 12 gün gecikti bütün belirtiler var ama gelen giden yok test yapmadım cunkü eşimde bende o kadar eminiz ki hamile olmayacağımdan anlama veremedim sadece diyet yapıyorum oda saglıklı beslenme yani 11 kilo verdim bekliyorum sizin gibi
kubra2608 Sevmgl benim geçen ay 8 gün geçti diyet yapıyordum test yaptım negatif çıktı sizinkide mevsim geçişinden olabilir
Sevmgl kubra2608 evet diyet düzeni değiştiriyor.. bende o tarz bi değişiklik olmadı tek fark aşı oldum acaba covid aşısından olur mu diye düşündüm dediğiniz gibi mevsimsel de olabilir
azra1616 🤔🤔🤔🤔bende olmuyorum 4 ay olucak ama test yapmadım normal diye biliyorum ama beni de şimdi öyle söyleyince 1🤔🤔
MinnakAsel EsraArslan4525 benimde malesef geçiyor adetim test almayı düşünüyorum iki gün geçiyor hangisini alsam kesin sonuç verir erken gebelikmi yoksa normal gebelik testimi
Sevmgl EsraArslan4525 sizin adınıza sevindim 😇 bende kan vermeyi düşünüyorum yani bir kaza yaşamadık ama 10 gün olacak benim çok korkuyorum 😔
Sevmgl MinnakAsel benim de eğer olduysa 2 haftalıktır max. Baktım normal testmiş benim ki.. kan verme imkanınız varsa en güveniliri kan vermek ben korktuğum için erteledim biraz 😞
EsraArslan4525 Sevmgl bizimde çok şükür yokdu ama insan çok tereddütte kalıyor çok zor bir süreç inşaAllah sizde olursunuz☺️
MinnakAsel Sevmgl kızım 14 aylık ben hazır değilim normalde pko hastasıyım heo gecikir ama doğumdan sonra normale dönmüştü acayip tırsıyorum
Kubra5657 MinnakAsel şuan bende aynı canım 4 aydır günü günüme oluyordum bende pko yum ama bu ay olmadım gebelik sandm kan verdim negatif doktor havalardan yada stres ve dedi maydanoz kaynat iç dedi bana
Sevmgl azra1616 o zaman sizinki normal 😇 ben 3-4 aydır oluyorum bu ay gecikme yaşadım o yüzden telaşım
Skry78 Skry78 ayrıca 15 gün önce felan bi lekelenmem oldu ara ara ikinciye hamile kalmadan pco vardı onuna ona bağladım yani kafalar karışık yinede
Sevmgl Skry78 aynı durumdayız bizde eminiz dediğiniz gibi belirtilerde var ama sonuç yok 🥺 çok güzel kilo vermişsinizdir tebrikler 🎊 sizinki kilo vermeden kaynaklıdır büyük ihtimalle
MelteMerve Skry78 diyetle beraber yapilan spor cok fazla geciktiriyor adeti eger sporda yapiyosaniz hesaplayarak yiyin daha ffazla enerjiye ihtiyaciniz oluyor cunkü
Sevmgl Aysenes içimi ferahlattınız sağolun🙏🏻 benimki de 10 gün olacak neredeyse , internetten baktım daha sancılı ve hatta adeti daha erken olduruyor demiş doktor bide hep düzenliydi ondan korkum, inşallah aşıdandır sizinki gibi