Asl90 Tatlisannedilekk maşallah ya çok sevindim. Allahım size bağışlasın🤲🏼 Merak ettiğim bu süreçte tahlil falan istendi mi sizden
Tatlisannedilekk Asl90 amin canım teşekürler, inşallah arkadaşınız da sağlıcakla kavuşur bebeğine🙏🏻 hem vajinal hemde karından ultrasonla baktı doktorum öylelikle söylemişti, tahlilleri rutin kontrol zamanlarımda vermiştim
mertveannesii_ Asl90 amin hepimizin evladına inşallah 🙏🏻 ilk ikisi azdı 3. Kanamam çok yoğun kıpkırmıZı bi kandı hastaneye yattım serum iğneler le durdu ama ben hamileliğimin son ayına kadar sadece tuvalet için kalktım ayağa hastaneye kontrole gider eve gelir yatardım hep. Son haftalarda artık markete filan gitmeye başlamıştım o zaman da tansiyon problemim oldu ondan tekrar hastanede yattım. Çok zor ve dikkat etmesi gereken bi süreç stres yapmadan bol dua etsin ve doktorunu dinlesin geçer inşallah 🙏🏻
kartopu23 Asl90 merhaba ben ilk 4 ayımı kanamalı geçirdim. Progestan kullandım fakat bana düşük önleyici iğne de yapıldı her kanamada. Çok şkr sonra kesildi de rahat bir hamilelik geçirdim. Kızım şimdi 11 aylık ☺️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşınıza.
zeyzey77 Asl90 Pıhtılı kanama varsa neden hastaneye yatış vermiyorlar. İki kere hastanede yattım birinde sancım vardı bir gece kaldım birden kanama başlar belli olmaz gözetim altında olsun ilaç verelim önlem alalım dediler. Bir seferde parça geldi kanama oldu 2 gece hastanede yattım 2 hafta arayla . Sonra 29+6 erken doğum yaptım. 37 gün kuvozde kaldı 3 aylık olduk şimdi
Asl90 zeyzey77 çok zor zamanlar atlatmışsınız ama çok şükür kavuşmuşsunuz yavrunuza allahım bağışlasın size ☺️ Teşekkür ederim cevabınız için yatış vermediler niyeyse alerji oluyor bişeye ama onuda bakmıyorlar morali çok bozuldu
Saitkereminannesi Asl90 18. Haftada başladı doğuma kadar kanamam oluyordu progestan kullandım kan uyuşmazlığımız vardı iğnesini oldum sağlıkla doğdu
zeyzey77 Asl90 Teşekkür ederim ☺️amin inşallah Allah hepimize bağışlasın inşallah yavrularımızı ❤️🌷 bence başka hastaneye gitsin acil olark . Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻