iki_prenses_annesi201 AselinAnnesiiiiii yani çok düşük değl gbi çok az düşk sdce bol bol sık sık emzir cnm.. Bazı annelerin sütü beslemez derler ne kdr dgru blmyrm. Bnde sütm yetmediği içn doymdgı içn mama vermştm ama doktr kilo takibi yapıpta mamaya bşlttı.. Mesela bize 5 gn snra tekrr gel demşti ve kızm günlk alması gerkn gramı almştı 😔 o yzdn mecbr mamaya öle bşlmştık.. Sağlk ocgndki hemşiremzde mama vereblrsn zyf klmş brz dmşti. Ve çevrenin de zyf mama başlyn demsi bni çok yormştu. 3 bck aylıkken mamaya başlmştk. Daha snra 6ncı aya yakın başka sornlrda olmştu stres feln sütm tam gitmşti 😔 ama sağlk olsn Allhtn mamayı alıyodu bazı bebekler almıyo da. Sütün artması içnde sna emziren anneler içn çay var humana emziren anneler içn olan cnm o bnde etki baya etmişti.bazı maddi skntıdn dolyı alamaz olmştm keşke devam etseydim iyiydi o çay önerrm sna.. Bide soğn domts kavuruo yerdm kimynla çok güzl süt yapardı.. Uzun olmş kusura bakma ya 🤭🤭🤭🤭
AselinAnnesiiiiii Rella evet biberon meme reddi yaşatıyor hızlı aktığı için bebeklerin kolayına geliyor. Bununla ilgili ücretli emzirme danışmanı oluyor hatta onunla beraber biberonu bırakabilirsiniz
Yusufkerem16 bikerem bende hala kullanıyorum doktorum ve sağlık ocağındaki hemşire arkadaş ta dedi 6. Aya kadar hamilelikte kullandığın tüm vitaminlere devam et diye
bikerem Yusufkerem16 dogum yapinca hemen defalarca anlatmisti doktorum. annedeki eksilen depolari da dolduruyor,daha az sac dokulmesi,daha az yorgunluk vs hepsinde ise yaradi. Sutumun kalitesini kesinlikle etkiledi. Ne guzel sizde de ise yaradıysa🥰
Yusufkerem16 bikerem benim bebeğim 4 aylık 12 günlük daha saçlarım yeni dökülmeye başladı sen düşün milletindir hemen doğumdan sonra dökülüyor ben de işe yaradı kesinlikle 🥰
Glchn_shngl Rikaa 2820 doğdu şu an 53 günlük 3900 kilosu ama ısrarla mamaya başlatmaya çalışıyor doktorumuz 🙄 sütüm olmasa mama karşıtı değilim ama varken de mama verip sütümü azaltmak mantıksız geldi herkesi dinleyip içime sineni dinliyorum 🤗
Rikaa Glchn_shngl hmm 1 kg eksik almis cunku. Tavsiye aliyorsaniz doktorunuzu dinlemenizi tavsiye ederim cunku ilerde dis sikintisi vs huysuzlugu meme emmek mama yemek istememesi cok oluyor ve kilo kaybi yasiyorlar o yuzden ilk aylarda ne kadar kilo alsa kardir.