Mumdad Kizim bu aksam hafif ateşlendi.oncesinde biraz ishali vardi.buguntoplamda 6kez kakanyapti ama sulu sekilde bezinden tasti.simdi atesi 38lere cikti.birkac arkadasimdan da duydum ates ve ishal var cocuklarda diye var mi yasayaniniz. yarın sabah doktora goturecegiz
Hakcjrks Mumdad evet salgın var 1 hafta sürdü ates ve ishal hastanede yattık bünyesigüçlü ise daha çabuk atlatır inşallah
Deletedmom0099 evet malesef bizim 3 gündür 38lerde ateş vardı diş sandım gitmedim dün ishalde başlayınca gittim kanda enfeksiyon varmıs salgın dediler probiyotik, çinko, mide düzenleyici ve calpol verdi doktor
Mumdad Deletedmom0099 bende once dis sandim ama 38lere yukselimce ve ishalin derecsi artinca dis degil bu diye dusundum.peki simdi nasil bebeginiz, toparladimi
Ozlemkose85 Deletedmom0099 bizde de bugün kanda enfeksiyon cikti antibiyotik basladik.sali günü tekrar kan verecegiz
Ayz27 3 gün sabaha karşı uyku arasında kusma oldu daha sonra ishalimiz başladı ve hala sürüyor her beze kaka yapıyor sulu şekilde serum idrarda çok azalma oldu günde 1 kere yapıyor havalarda sıcak iyice mahvolduk biz iştah Zaten azdı hiç kalmadı :( Allah şifa versin yavrularımıza inşallah. Oğlumdan önce bende de kusma ishal olmuştu sanırım salgın var
Mumdad Ayz27 oy ya aslinda bizde de haff istahta azalma ve ciste azalma var ama hava sicak terliyo atyo diyodum.hastaligin habercisiymis oysaki.sizin bebisiniz nasil oldu peki?cok gecmis olsun
Deletedmom0099 Mumdad aynısı olmuş, geçmiş olsun evet bugun hiç ateşi çıkmadı, kakası su gibiydi çok kötü kokuluydu, bugun de 6 kez yaptı ama biraz toparlanmıştı en azından su gibi değildi
Mumdad Deletedmom0099 evet gercekten inanilmaz kotu kokuyor ilk defa bukadar koktugunu goryrm bende.en cok ates ve ishalden korkuyrm cocuklarda
Ayz27 Mumdad kusmamız kalmadı, ishalimiz devam ediyor sürekli muz yediriyorum tutsun diye biraz faydası oldu ama iştahımız düzelmedi malesef karnında da şişlik var de ilaç yazdı ama onları bile içiremiyorm çok ağlıyor
Hakcjrks Mumdad düşmeyen ateş vardı gözlem altına aldı bi de sürekli ishal gittiği için sıvı takviyesi yapıldı damar yolundan antibiyotik verildi çok yorucuydu şükür bitti gitti suan toparlanıyor
Mumdad Hakcjrks allah yardim etsin gercekten bebekler icin cok zor ve yorucu bu hastaliklar.bizim icinde tedrgin edici.sifa bulsun hepsi🤲
zeynepduha Hakcjrks aşı yaptırdıktan sonra virüse yakalanabilir yavrucuklar ama hafif atlatılır aşı sayesinde geçmiş olsun