Narmin20 Selamlar her kese😊. Kizlar dogumdan sonra nasil kilo verdiniz ve ya vere bildiniz mi? 1 yil gecti hala gobegim kaliyor🤦🏻♀️ Spor yaptiniz mi? Ne yapa bilirim?
Limonlusu Narmin20 diyetisyen desteği ile yaptım 😊 istersen listemi atabilirim özel mesajlardan 😊 az yediğimi düşünüyordum am aslında çok yiyormuşum ve Dengesiz besleniyormuşum 2 haftada onu öğrendim 😊
gunes20 Eliz0206_ böyle çay vb.gibi şeyleri doktorlar önermiyolar, yan etki falan bişey oldu mu? Ben biraz çekiniyorum bitkisel de deseler böyle çay, kapsül falan içmekten. Nasıl fayda sağladı size?
gurbet_gelini12 Narmin20 ahh ahhh hıc bılmıyorum 4. Dogumum normal gozle bakıyorum ama yenı doğum yapmıs annelerı görünce yok yok 4 cuyle alakasız dıyorum
Narmin20 gurbet_gelini12 Allah korusun hepsini🥰 bence ilk dogumdan sonra gobek kaldi kaliyor🙄 umutsuzum artik😐
Eliz0206_ gunes20 bende çok çekindim arkadaslarım denediler bnde öyle aldım bitkisel içerikli yan etki olmadı bol bol su içirdi ve aç olsam bile enerjim tavandı 🤩
H12345 gurbet_gelini12 bende 3 haftadır diyetteyim. Günlük 1 saat yürüyorum (8_10bin adım atiyorum) yürüyüş yoksa evde Leslie yaptım. Makarna pirinç ekmek hamur işi abur cubur tatlı hiç yemedim. 5 litre su içiyorum günlük Ama haftada 1 kilo anca gidiyor ben anlamıyorum ya
gurbet_gelini12 Balteknem leslie yaptım 20 gun her aksam sonra yedıklerıme dıkkat ettım suan yapmıuorum sadece dıyet yapıyorum hamıle kalmadan önce 11 kılo verdım yürüyüş dıyetle arkadasım 30 kılo verdı bacısıda 40 kılo yürüyüş artı dıyetle
Bsrylmz Narmin20 bugün alışverişe çıktım özel bir gün için takım almak için ve şişko bir patates olduğuma karar verdim inanılmaz moralim bozuldu acil acil zayıflamam lazım resmen bugün ağlamak istedim 🥲