Defnesra Bi de hala çok uzun sürüyo emmesi, en az yarım saat sürüyo karnını doyurması, ne zaman kısalacak bu süre, birisi rahatlatsın beni nolur 😩
elisahira Defnesra bende de aynı sorun var 1 ay 12 günlük ama gündüz gayet güzel uyuyor akşam olunca basıyo çığlığı gazı yok eminim popodan sürekli çıkarıyo dün gece 4 olmadan uyumadı 5 dk 10 dk sonra uyanıyo
MetehanSevda Defnesra ayni benim bebegim yaa 2. Aya girdigimiz gunden beri gunduz uykusu bile kalmadi desem yeri uyusa yarim saati gecmez cok yormaya basladi ve simdide 1 de anca uyuttum luften bilen varsa yazsin gecici bi donem mi bu
Defnesra MetehanSevda aynen gündüz zaten uykudan gözler kıpkırmızı ama 5 dk 10 dk yani 30 dk uyuyunca şaşırır oldum artık
dios_gokta MetehanSevda Vikis surun bence ayak altlarına ve göğüs kısmına kalbın üstüne gelmeyecek şekilde havlu koyun yada agız bezı ısıtıp koyun derım nane cayı hatta nane ruhu var bılırmısın oda nane ama nanesı daha yogun onu bır bardak sıcak suyun ıcınde demleyıp verin gecmıs olsun❣👆
MetehanSevda Defnesra aksamda dedigin gibi hep emzirmeyle geciyo gunduz pek emmiyo eşimle bana hic vakit kalmıyor bu yuzden
Makbuss Defnesra benim kizimda ayni günde ve gerçekten bugün çok yordu beni meme yi istiyor emiyor huysuz 12hftqdq atak varmış sanırım onu yaşıyoruz 😲
Defnesra Makbuss umarım sadece atak haftasıdır gerçekten yoruldum ben de, bizimki sallayarak da uyumuyo maalesef
Alparslantugba Defnesra Vallahi bende kafayi yicem artik 2 ay 5 günlük olduk bu aralar hic uyumamaya basladi ne gündüz uykusu var ne gece uykusu salliyorum besigine yatirir yatirmaz gözler aciliyo yanimda yatirip memede uyutuyorum tam ohh bee uyudu diyorum 10 dakika gecmiyo yine basliyo mizmizlanmaya cok yorgunum hem beden olaarak hem beyin olarak nereye kadar gidecek böyle patlamak üzereyim 😣
Defnesra Alparslantugba sanırım ben de yatarak emziricem artık, dün öyle yaptım hiç sıkıntı çıkarmadı hemen uyudu ama her yerde öyle de uyutamam ki ne yapıcam bilemedim
MetehanSevda Defnesra ben internetten bebek uyutucu diye bi uygulama indirdim orda süpürge fon makinasi sesi falan var onu acip sallarsan yarim saat uyuyo gunduzleri tavsiye ederim
Alyanur Siz daha 2 ay 3 ayliksiniz biz 7 aya girdik Yeni Yeni duzeliyorki hala duzelmis degil.gecede 10kez uyaniyor uykusu hala oturmadi
Defnesra MetehanSevda doğduktan 2 hafta sonra başladım o uygulamaya :) ama bazen hiçbiri işe yaramıyo beynim uyuşmuş durumda o seslerden artık
Alparslantugba Defnesra Evet bide oyle alismalari da kötü olur alistirmamak lazim ama insan her yolu deniyo böyle olunca Allah sabir versin bize
Defnesra PelinKaraca yaa inşallah dediğiniz gibidir, gerçi tam düzene girer bu sefer de 4 ay aşısı olunca o bozar 😑 uzun bi süre daha böyle gidecek galiba
Defnesra Neyse hanımlar en azından yalnız olmadığımı, bu durumun bi derece normal olduğunu düşündürdünüz teşekkür ederim ☺️