Zzzz Arkadaşlar kızımın süte alerjisi var farketmeden içinde süt tozu olan bişet verdik ağzı gözü kızardı kusar gibi oldu kusmadı çok korktuk 1 saat içinde geçti şimdi bişe yok ilerleyen saatlerde bişey olur mu elleri ve ayak altlarıfa kızardı gerç geçti yaşayan var mı
1234___ Canım geçmiş olsun bende yanlışlıkla Bi kere aynı hatayı yaptım eğer citti bi şey yoksa böyle durumlarda zaditen damla vermen gerek bebeği baya bir rahatlatıyor
Zzzz 1234___ kızarıklık geçti uykuya biraz zor daldı uyanıp ağlayıp geri uyuyo ama bilmiyorum korkuyorum şuan uykuda
Gamze27 Zzzz kızarıklığı geçtiyse birsey olmaz inşallah ama dikkatli olun yinede bende ogluma gecen yogurda cilek receli kattim yedirdim 2 saat sonra bütün vücudu kabardi kızardı acile kostik hemen alerji ignesi yaptilar onum üzerine yarım saatte geçti ve o hafta bizde alerji testi yapmistik sonucunu henüz almamıştık sonrasinda bizimde sute ve yumurta ya alerjisi oldugunu ogrendik
Zzzz Gamze27 bizim anında kızardı çok korktum ya doktor ne dedi siz gidince biz gitmedik geçince bş kusaaydı rahatlardı ama kusmadı
1234___ Zzzz yani sık olmamak şartıyla ara sıra huzursuzluklar da verebilirsiniz Bide beni bebeğimin diyetini açarken doktorum herhangi Bi huzursuzluk olursa zaditen ver demişti hastaneye getirmene gerek yok demişti
Gamze27 Zzzz yogurda çilek reçeli katıp verdigimi soyledim ztn cilekte alerjik oldugu için vücudu tepki vermis dedi kilosuna göre bi alerji ignesi yapalim gecer dedi ve alerji şurubu vermisti birdaha böyle bi durum yasarsaniz bir çay kaşığı verirsiniz demisti
Nurse42 Zzzz bende süt ve yumurtalı bi bisküvi verdim ağzı yüzü tanınmaz hale geldi resmen zaditen damla verdim kızarıklıklar söndü 1 saatte sabaha da tamamen geçmişti anaflaksi düzeyinde değil şükür ki alerjilerimiz yoksa çok kötü sonuçlar doğururdu
Zzzz Nurse42 bende zatiden verdim şimdi karnı ağrıyorsa diye bende o anafileksiden çok korkuyorum yüksek düzel alerjilerde mi olıyo o