Hanzade13 KoalaAnnesi19 sağlık ocağının verdiği de sanırım kabızlık yapıyomuş kullanmaya cesaret edemediğim için temiz içerikli vitamin arayışına girdim
Rose1221 Hanzade13 bebeğiniz kaç günlük. Demir mi d vitamini mi önce onu netleştirin isterseniz ocean d3 d vitaminidir ve 15 günlükken başlanır. Demir ise normal bebeklerde 4-5 ay gibi
Ruyaninannesi Hanzade13 benim ilk anneliğim inanın bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem eğer doktorunuzun numarası varsa sorup başlamanız daha iyi olur
Hanzade13 Baharbek evet bunun için sağlık ocağının verdiğini kullanmaya cesaret edemiyorum bu oceanı da doktora sormadan vermeye çekiniyorum
UrasEfeMom Hanzade13 15 günlükken başladım ben de doktor tavsiyesi üzerine 1 yaşına kadar kullanacağız inşallah
Hanzade13 UrasEfeMom doktor tavsiye ederken herhangi bir tahlil falan yaparak mı öneriyo doktora henüz soramadım da ben
gulshen Hanzade13 bizde doktorumuza çok güveniyoruz kardeşimin kızıda elinde büyüdü o da ocean d3 kullandı bende o şekilde 15 günlükten itibaren ocean kullanıyorum. Kan ilacı olarakta ocean microfere başladık
Hanzade13 gulshen doktor neye göre önerdi peki ben doktora soramadım o yüzden kullanmaya biraz korkuyorum
Baharbek Hanzade13 bende doktora falan sormadım bunun için d vitamini sonuçta d vitamini kullanmak önemli ne marka olursa olsun
Hanzade13 Happydef evet öyleymiş ama eczacı demire belki ihtiyacı olmıcak dedi demek onun da pek bir bilgisi yok
UrasEfeMom Hanzade13 yok sadece başlıyor bize farklı bi damla vermişti ama ben araştırınca ocean damlanın içeriğinde bişey yok diye bunu tercih ettim geç kalmayın lütfen ülkemizde en çok görülen vitamin eksikliklerinden biridir bu.
Hanzade13 Rose1221 19 günlük d3 benim dediğim ama eczacı ya yanlış anladı ya da bilmiyo bilmiyorum bana demire ihtiyacı olmayabilir dedi
Beyziikoo Hanzade13 Kız sana yemin ediyorum her gün hayatımı ve aldığım bebek kararını sorguluyorum 🙄 Bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum 😏