Nurse42 Hanzade13 yaa bende sidefer 5 damlaydı buda 5 damladır hazar diye 5 damla verdim sorayım bari bi doktora 🤭
Hanzade13 BeyzaLivaLeyla bende sizin gibi düşünüyorum ilaç değil çünkü birde 1 yaşa kadar kullanılması gereken bir vitamin doktora sormamı gerektircek şey ne olabilir ki
Ayferdemir Nurse42 her kilo başına 1 damla kullanıyorum. Emdikten 45 dk sonra ilaç sonra 45 dk emzirmiyorum.
Asilturk mert2021 valla 2 yasa kadar kullanılıyor diye biliyorum ama yanlıs yönlendiremeyeyim ilk kızımda eczane öyle söylemstı ama doktorunuza sorun yine de
Asilturk mert2021 yani agrı kesici şuruplarda oldugu gibi olabilir etkinliği azalabilir büyüdükce belki calpol mesela 2 yastan sonra cok etki etmezmiş o nedenle parol surup önerir doktorlar
Hanzade13 Kerem110621 ah bana eczacı doktora danışın emilimi zor olabilir belki demire ihtiyacı yoktur dedi demir ilacı olmadığı halde. Benimde yakın zaman da danışabileceğim doktorum olmadığı için napıyım diye tereddütte kaldım çünkü artık başlamam gerekiyor
Hanzade13 Beyziikoo Ay doğru diyosun da ben ilk çocukta kalmayı düşünüyorum ikinciye deli cesareti lazım 😂😂😂😂😂
KoalaAnnesi19 Premature bebekler daha erken başlıyor demir ilacına 2 aylıkken başladık biz oda ocean microfer bir sıkıntı olmadı tadını da seviyor ondan önce ferrum vermişti başka bir doktor çocuk catlayacaktı kabızlıktan
Hanzade13 KoalaAnnesi19 sağlık ocağının verdiği de sanırım kabızlık yapıyomuş kullanmaya cesaret edemediğim için temiz içerikli vitamin arayışına girdim