kucukprensinannesi Aydın Sökedeyiz okadar sıcak ki hava oğlum ne duruyor ne uyuyor hiçbirşey yapmak istemiyor 🥵🙁
1prens1prensesannesii kucukprensinannesi kayseri de de kavurucu bir sıcak var.. Derece 35 hissedilen 40 herhalde 🤮🤮
EceveDenizinAnnesi İzmir de 43 ü gördüm bugun. Kızım bütün gün uyudu. Sıcaktan mı, salı günü verem aşısı ve diğer 2 aşısını oldu ondan mı anlamadım.
Minikcivcivim EceveDenizinAnnesi İzmir fenaaaa. Neresindensiniz? Elektrik kesintisi oldu mu sizde de 5saat? Klimasız 5saat cehennem gibiydi 🥺
Hey123 Klima kullanmıyor musunuz arkadaşlar. Bende 1 aylık olduk. Bu hafta klima kullanmaya başladık mecburen. Ama bebeğim isilik oldu keşke bi gün önce açsaydım klimayı. Üşütürüz diye korktum bebeğim isilik oldu 4 gündür daha geçmedi
yokbecanim Hey123 bebeği karşısına koymadığınız, oda ısısına göre giydirdiğiniz ve klimalı odadan sıcak odalara sürekli gir çık yapmadığınız sürece sıkıntı olmaz☺️İsilik için de sık banyo yaptırın güzel kurulayın.ben azcık sudocrem sürüyorum bir de
Mahbuss kucukprensinannesi Mardin 40.C Ev 32 derece kızım çişini yapamıyorum halbuki o kadar sık emiyor suda içiyor Çok terliyor Uykularda gitti 🤦 Kışın daha kolaymış çocuğa bakmak
Mom82902 Hifa_0539 Diyarbakırlıyım ama evlenmeden önce burda oturmuyordum evlendikten sonra geldim canım sen peki