esraskrdn İzmir’de ilk yazımız. Gece bile sırılsıklam oluyoruz.Tavsiye edeceğiniz sessiz vantilatör, veya klima önerileri istiyoeum.En acilinden🤦
Grejuva esraskrdn rubenıs çelik vantratör aynen bizde öyleyiz bebiş cok terliyor klimayıda dr lar aynı odada önermiyor vantratörde hasta eder diye korkuyorum ☹️
Bebegimm1 esraskrdn vantilatör tavsiye etmem klima kadar etkisi olmuyor ben idarelik aldım 101 e gelmisti gecen hafta onunde durursan güzel esiyor terletmiyor durumunuz varsa klima alın derim😊
anneyok esraskrdn Aha bu bizimki ama enerji sınıfı falan anlamıyorum. Eşimin dediğine göre 45 lira gelmiş elektrik faturası ve nerdeyse tüm gün çalışıyo klima. En az yakan markalardan biriymiş bu https://m.trendyol.com/daikin/n-serisi-atxn50nb7-a-18700-btu-inverter-klima-p-37123643?boutiqueId=573361&merchantId=107405&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:home-electronics_z:elektrikli-ev-aletleri_t:pla_smart_shopping&gclid=CjwKCAjwz_WGBhA1EiwAUAxIcYeRtYfLftgfufEwYPapiXp4YkRxnhyFSFwdCrxMdON7FzSu6TFJXRoCAuAQAvD_BwE
esraskrdn Grejuva Direk klima vurması hasta edebilir ama yukardan odayı serinlemek için düşünüyoruz. Gece de yatak odasında hafiften eserse diye vantilatör düşündük.Biz bile dayanamıyoruz çocuk sucuk gibi isilik oldu her tarafı😔
Nesse Grejuva çok araştırdım ben de klima işini hatta hasta ederim diye klima açmadım. Bi çok doktor açmamızı söyledi. Sıcak klimadan daha kötü dediler. 1 hafatdır klima açık uyumuyo dediğim bebeğim uyumaya başladı 🌸
esraskrdn Bebegimm1 Klima alicaz inşallah ama bı tane ve onu da salona kurucaz. Gece yatarken azıcık da olsa odayı serinletsin diye vantilatör de düşünüyorum. Sanayi tipi olanlar çok serinletiyormus ama çok ses yapıyor sanırım🤷
Grejuva Nesse maşallah me güzel o zaman belkide bizim bebişte sıcaktan yatamıyor gecw boyunca bir saga bir sola dönüyor
Candy1907 esraskrdn bizim klima Bosch ama korktuğum için açamıyorum pek. Geçen yaz bekodan almıştık, kumandalı. Bu yaz da onu kullanıyorum. Memnunuz
Zehrayaz345 esraskrdn biz Vestel inverter++ kullanıyoruz memnunum kışın 300 falan geldi bu yaz ilk defa bukdr fazla açtım kaç gelicek bilmiyorum 🤷🏻♀️
esraskrdn Zehrayaz345 Kışın kullanmicaz biz bakalım. Vestelden memnun musunuz peki? Benim eşim ona biraz önyargılı 🤷