damlahira Casaf fazla gelmiş olabilir canım biranda yeni verdin ya tekrar bi gündüz 30 cc yap bakalım ama emzirdikten en az 1 saat sonra ver bende doğduğundan beri meme+mama olarak veriyorum birde öyle dene bakalım eğer yine kusarsa mamadandır
Casaf damlahira dün öyle yaptım sabah emzirdikten 2 saat sonra 30cc yaptım sonra birazda emzirdim birde gece 30cc yaptım kusmadı hiç ama dünden beri kakasını yapmıyor. Acaba kabızlık mı yaptı huzursuzluğu ondan mı diyorum🤔 Siz nasıl ne kadar veriyorsunuz mama
Elsaa Casaf belkide alışmadıqı için mamaya onda öyle oldu, sen birde başqa mama dene tadınıda beyrnmrmiş ola bilir
damlahira Casaf kabızlıkta mama daha koyu ya anne sütüne göre ondan olabilir bilemedim ben 6 ay oldu kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım hatta reflü var kızımda biz bebelac gold ar kullanıyoruz o daha koyu yine kabızlık yaşamadık
Babyboys Casaf sorsan ilk 6 ay anne sütü ama herkes direk mama önrriyor. süt konusuna gelince moral çok çok önemli yoksa ne yeseniz ne içseniz boş maalesef 😓
Babyboys Babyboys ay ben de sinir oluyorum sağlık ocağına aşıya gidiyoruz çocuk uykudan kalkıyor hemşirenin cevap aç bu çocuk 😆😆 lan uyuyor uyuyor nasıl tok olsun.. daha hastaneden çıkarken emzirdikten sonra formül mama verin diyorlar 🥴
Casaf damlahira ben ilk defa mama verdim o yüzden olduğunu düşünüyorum yarın doktora da gideceğiz bakalım. Mama verdiğim ilk gün hem çok kustu hem kabızlık yaptı ama şuan iyi alıştı sanırım 2 buçuk aylık benimki
1850 Casaf ben meme + mama gidiyorum. Genelde 1 öğlen 1 de gece yatarken bazen 60 cc bazen 90 cc veriyorum