Casaf Babyboys yoo estağfurullah. İnanın denemediğim şey kalmadı ilk ay sütüm çok fazlaydı 2. ay azaldı. Humana still tea içmeye başladım, dereotu tahin hurma bulgur pilavı hepsini yedim ve sürekli emzirdim ama olmayınca olmuyor sanırım
KkadriyeE Casaf ya sen boşver milleti senin bebeğin ayrı deneme yanılma yöntemi yapıcaksn ben oğluma ilk hero bayb vermek zorunda kaldm sonra aptamil iyi diye verdim vermez olsaydım aynı senn dediğin gibi kustu ama herkes aptamilden memnunken bize dokundu
damlahira Casaf bebelac gold bende kullanıyorum hiç öyle olmadı fazla gelmiş olabilir emzirmeyle yakın verdiyseniz
Casaf damlahira zaten acıkmıştı 60cc verdim mama bitince ağladı doymadığını düşünüp birazda emzirdim. Acaba orada mı bi yanlış yaptım
Elsaa Bence bebegine sütün yetmiyor, bende oğlumu 4 kilo 500 doğurdum, hastaneden çıkınca 4 kilo 200 du 1 ayında 5 kilo 300 olmuşdu. Mama veriyorum ben sütüm çok az
Casaf Elsaa ben zaten sürümün yetersiz olduğunu o yüzden mama verdiğimi yazdım. Mama dokunmasa çocuk rahat etse kilo alsa istiyorum ama mama verdiğimden beri sanki huzursuz
Casaf Babyboys çok teşekkürler, çok çok fazla kustu büyük insan gibi. Gazdan dolayı olacağını sanmıyorum o yüzden
1850 Casaf ıkı nedenı olabılır fıskırırak kustuysa ya fazla geldı mama yada mama aşısı gaz yaptı. Genelde gaz cıkartırken cocuklar fışkırtarak kusuyorlar.
damlahira Casaf fazla gelmiş olabilir canım biranda yeni verdin ya tekrar bi gündüz 30 cc yap bakalım ama emzirdikten en az 1 saat sonra ver bende doğduğundan beri meme+mama olarak veriyorum birde öyle dene bakalım eğer yine kusarsa mamadandır
Elsaa Casaf belkide alışmadıqı için mamaya onda öyle oldu, sen birde başqa mama dene tadınıda beyrnmrmiş ola bilir
Casaf 1850 gaz yaptığını düşünmüyorum çünkü mama verdikten sonra keyfi gayet yerindeydi. Çok gelmiş olabilir sanırım. Bugün sabah 30cc birde gece 10da 30cc verdim ve 2 saatte bir emzirdim henüz kusma yok. Ama bugün çok husursuzdu hiç kakasını yapmadı kabızlık mı yaptı acaba🤷🏻♀️
Incidemir Casaf merhaba oncelikle gecmis olsun yogun bakim gecmisi olan bir bebek annesi olarak fiskirarak kusma 3 kere tekrar ettiyse ayni gun icinde randevuyu beklemeyip acile goturmenizi oneririm zira bu tikaniklik isaretidir ama surekli anne sutu ile devam eden bir bebekse mide yadirgar reaksiyon verir.kakasi normal kivamindan katiya doner bazende yesil topaklar cikabilir bu durumda sızma zeytinyag 1 kasik verin ve sutunuz ile devam edin.anne sutune en yakin mama golden goat 1 kullanin kullanicaksanizda.gaz ve kabizlik yapmaz palm yagi bulunmaz anne sutu kivaminda kaka cikisi saglar ve makatta hasara yol acmaz.ve saglik ocaginin verileri ile doktor verileri tutmamakta esasen gelisiminiz guzel.tekrardan gecmis olsun.
Casaf Incidemir çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Sadece bir kere oldu fışkırarak kusma. Sürekli anne sütüyle besleniyordu evet ilk defa mama verdim. Bugün hiç kakasını yapmadı ve çok husursuzdu acaba kabızlık mı yaptı🤷🏻♀️ Golden Goat keçi sütü maması değil miydi yanlış mı hatırlıyorum? Bu arada doktorumla görüştüm o da kilo almasının sınırda olduğunu söyledi.
Babyboys Casaf sorsan ilk 6 ay anne sütü ama herkes direk mama önrriyor. süt konusuna gelince moral çok çok önemli yoksa ne yeseniz ne içseniz boş maalesef 😓
Casaf damlahira dün öyle yaptım sabah emzirdikten 2 saat sonra 30cc yaptım sonra birazda emzirdim birde gece 30cc yaptım kusmadı hiç ama dünden beri kakasını yapmıyor. Acaba kabızlık mı yaptı huzursuzluğu ondan mı diyorum🤔 Siz nasıl ne kadar veriyorsunuz mama
damlahira Casaf kabızlıkta mama daha koyu ya anne sütüne göre ondan olabilir bilemedim ben 6 ay oldu kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım hatta reflü var kızımda biz bebelac gold ar kullanıyoruz o daha koyu yine kabızlık yaşamadık
Babyboys Babyboys ay ben de sinir oluyorum sağlık ocağına aşıya gidiyoruz çocuk uykudan kalkıyor hemşirenin cevap aç bu çocuk 😆😆 lan uyuyor uyuyor nasıl tok olsun.. daha hastaneden çıkarken emzirdikten sonra formül mama verin diyorlar 🥴