BalarisiYusra Med evet onların bizim bedenimizde yeri yok Fuzuli şeyler 😀sağlığımızı da etkiliyor cidden iki adım atınca yoruluyordum 🤷♀️
BalarisiYusra Sibelaslan kaç ay oldu doğum yapalı benim 1yıl olcak 2hafta sonra Spor yaparsın ama tabi bi kaç ay sonra yap yeni doğum yaptıysan ben mekik bile çektim 😅
Sibelaslan BalarisiYusra 2 ay oldu 3 ay olsun bende chleo ting yapıcam ben onla 49 kiloya düşmüştüm 14 chllangeyla
Mommy2b BalarisiYusra ev işi havanın sıcağı çocuğun oyunu derken ben ne vakit ne enerjş bulabiliyorum vallahi helal olsun ya
Med BalarisiYusra leslie tam başlıyorum 5 dk sonra bacaklarım ağrıyor 😬 dermanim kalmıyor. 50 yaşında kadın aftı gedır aftı gedır diyor benden dinç 🤪
AbrhamH BalarisiYusra kız bu teyze benden kilolu 😂😂 bu teyzeyi açınca bi işe yaramıyo bence diye geri kapatıyorum, hareketler de çok mıy mıy 😄🤦🏻♀️ ben program yükledim kadın egzersizi diye. O çok güzel terletiyo ama yapcak popi yok
BalarisiYusra morkalp aslında burda bi arkadaş gördüm onun sayesinde leslie yaptım o da 7 Kg vermişti yani böyle gaza getirirsek her şeyi başarabiliriz
Sibelaslan BalarisiYusra ama şimdi kiloluyum sizede maşşallah 👍 iyi kilo vermişsiniz işallah bende veririm emziriyorım boğazım hiç durmuyor 🤣
BalarisiYusra morkalp bu ama farketmez istediğini yapabilirsin ben değişerek yapıyorum bide squat ekliyorum kendim
AbrhamH BalarisiYusra kız bir ayda 9 kilo gider mi 🙈🙈 kocam duymasın tutturur bak oluyomuş diye. Şuan benim 12 kilo fazlam var mesela nasıl gidicek bilmiyorum. Sporu severim ama hiç yapasım gelmiyo o
BalarisiYusra AbrhamH gitti gitti bende 7 kg felan veririm diye düşünüyordum ayda ama her gün yapınca ve aşırı terletiyor beni spor onun etkisi var sanırım
BalarisiYusra Sibelaslan 😊 bende öyle boğazım durmazdı valla karnımı suyla dolduruyom resmen şuan😂😂 ama tabi ki yiyorum kahvaltımı güzel yapıyorum ekmeksiz yumurta her sabah yiyorum tok tutuyo