Hasanseymen kusuykusu kızartma da mı alerji yapıyor dün kızartma yaptım yüzü tekrar kabardı 😔😔çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun
Doga1111 Doğru şekilde acmıssınız banada acarken once bir bardak sütle kek yap bırıncı gun bir dörtte birini sonra yarısı ucuncu gun bir dilim ye demıstı bes ay bitti ise ek gıdaya baslamanızı söyledımı
Doga1111 Doğru şekilde acmıssınız banada acarken once bir bardak sütle kek yap bırıncı gun bir dörtte birini sonra yarısı ucuncu gun bir dilim ye demıstı bes ay bitti ise ek gıdaya baslamanızı söyledımı
kusuykusu Laayla aa hiç aklıma gelmemişti. gaz sancısı hiç bitmiyor diyette 5.günüm kaçak mı var acaba yoksa önceki yediklerimin etkisi midir? Napacağımı ne yiyeceğimi şaşırıyorum😔
Laayla kusuykusu valla glutensiz ekmek ve makarna aldım zeytin ve bir sürü ot yiyorum hep sebze ağırlıklı salça ve baharatta kullanmıyorum kırmızı sebze yemiyorum meyve yemiyorum kuru incir kuru üzüm ve kuru hurma bol su zaten yasaklı ve dikkat edilmesi gerekenleri yiyemiyoruz
kusuykusu Laayla hiç bişey yiyemiyorum güçten düşüyorum bu seferde. Allah yardımcımız olsun. Teşekkür ederim dediklerinize de dikkat edecem