Nyles2019 Mlke301020 su içiyorum bol bol nereee yanlış yapıyorum acaba anlamadım.İlk aylar çok iyiydi sütüm 😞
Mlke301020 Nyles2019 benimde ilk aylar dolu doluydu şimdi 8 aylık oldu göğüslerim yumuşacık içiyor sürekli memeyi çok seviyor kilosu ayına göre iyi ama ek gıda almasına rağmen az kilo alıyor ama hareketliliğine bağladım bende
Damla6117 Nyles2019 bu anne memesine yakın diye satılan Biberonlar var hepsi para tuzağı aldım da ne oldu bş ara göğüslerim çok kötü yara olmuştu emziremez hale gelmiştim 10 gün boyunca aralıksız sağarak verdim bu süre de göğüslerim biraz iyileşti emzirmeye kalktım istemedi memede ağladı durdu tutturana kadar akla karayı seçtim sonra tuttu tutmasına ama ne kadar emse de doymuyor gibiydi uyku uyumuyordu ne zaman sağıp biberonla versem biberonda daha dalıyordu saatlerce mışıl mışıl uyuyordu 2. Ayımız bitti anca düzene girdik memeyle doyuyoruz cok şükür şimdiki aklım olsa ne normal biberon kullanırdım ne anne memesine yakın hiçbir biberon anne memesi gibi olmuyor o 10 günlük 20 günlük bebek meme ile biberonu ayırt ediyor he şöyle birşey var bende böyle oldu diye sende olacak birşey yok herkeste farklı oluyor kimiside memeye hiç alıştıramıyor ama sen ne olur ne olmaz kaşık biberon al
Mumsyyy Nyles2019 benim bebegim 4 bucuk aylik bugun kontrole goturdum 5820 kilosu:( alerjik bebek, mama meme gidiyoruz ama mamayi az veriyordum, mamayi cogalt dedi bizim doktor, nabalim saglikli olsunda alirlar ins kilo..
Mumsyyy Nyles2019 ben beni emmeyi birakmasin diye surekli emzirmeye calistim, gunde 2 enfazla 3 kez mama veriyordum, ama simdi fazlalastiricam mecburen
Mumsyyy Nyles2019 birde mama alerjik mama oldugu icin tadi kokusu cok kotu, bazen 60 cc bazen 90 cc iciyor, cok nadir 120 cc iciyor
Oyku_nisa Nyles2019 daha kaç olmasını bekliyorsunki 4. Ayında daha benmki 6aylik 6.5 kg doktor sınırda gidiyor ama normal dedi senin bebeğin kilosu çok çok güzel maşallah
Utkucan Nyles2019 3 ve 4. Ay 500 gram aldıysa sorun yok canım kilo alımı düşüyor zaten 1 kilo 1 kilo devam etmiyor öyle olsa obez olur bu çocuklar sen kafana göre niye mama araştırıyosun
Momys_-girl Biz de mama +meme gidiyoruz ama son 1 haftadır mama yemiyor doğru düzgün biz chicoo biberon aldık aynı anne gögsü gibi yapısı cok da memnunum
Serpil51 Nyles2019 yazdığınız aynı şeyleri birebir yaşadık sütüm olduğu halde emmedi chicco biberonla sağıp verdim sürekli içirdim ona rağmen kilo almadı Yaramadı şu an 11 aylık ek gıdada zaten ümitsiz vaka Kilosu 8 ancak var
Mirayse Nyles2019 evet cnm az kilo almıs bence emzirmeyi sıklastır ceviz badem muz fızdık kuru bakliyat dereotu hosaf tüket tavuk etide acayip süt yapıyor ben kasaptn köy tabçvupu alıp haslıyorum ogğn sabaha kadar sürüm cok ouyor. Gece yarmadan kuru incir kayısı ve hurma yitorm birde
Mirayse Nyles2019 bu arada doğum kiloları aynı beneklerimizin bnmkide bugn 3aylık oldu 5.800 filan kilosu