Renesmee 2 cocugum var. Biri 2 biri 1 yaşinda, ikisine de uyku egitimi vermedim. Ilk oglum kolik bi bebekti, cok zorlaniyordum bende ama 2,5 aylik oldugunda oyun halisina koyuyordum, yarım saat felan oyalaniyordu, bende hızlıca işlerimi hallediyordum. Sadece memede uyuyan ve memeyi birakinca hemen uyanan cocuktu, annemin evi yakindi. 2 güne bi annem gelir, evimi temizler ,yemek yapar giderdi. Bazen yemek yapamadigimda eşim işten gelince yemek yapardik beraber. 6 aylik olana kadar hic uyku düzeni de yoktu. Ama sonra ek gidaya başlayinca hersey birden düzene girdi sanki. (İlk cocuk icin bahsediyorum) sabah 8 de kendi kendine uyaniyordu, kahvaltisini yaptiktan sonra biraz memede şekerleme uykusu yapiyordu. Öglen 12-1 gibi oyun halisinda kendi kendine uyuyakaliyordu. 🤷🏻♀️ yani bizimki 6 aylik olduktan sonra uyku düzeni oluşmuştu, ikici cocugum zaten cok uyuyan bi bebekti, uyumak icin aglardi hep 😂 hala da öyle, 13 aylik kızım. Yemegi fazla yemez ,uyur hep. Herkes zayif diyor, diyorum cocuk uyumaktan yemek yiyemiyor 😂 her bebek farklidir tabi ama ben oglum 6 aylik olduktan sonra herseye yetişmeye başlamiştim 😂