Merveedd 54 gün önce sezeryan oldum 40.gün bitti derken acayip kanama oldu ertesi gün doktora gittim rahimle alakalı değil dedi primolut verdi düzenli kullan dedi 2 içmede kesildi kan düzenli kullanmadım hala kanamam devam ediyor ama karnımda ağrıyor bu ne anlamadım🤔
Supermother Merveedd canım benim de bugün Doğum yapalı 49 gün oldu .kırkımın çıktığı gün regl oldum hatta benim hiç öyle reglim olmazdı baya fazla oluyodu doktora sordum normal dedi.
Doruk123 Merveedd normal dogum yaptim ben.benimde 40mdan sonra kanamam tekrar basladi kontrolum.vardi soyledim regl baslamis cogu insan hemen olmazmis. Valla 60 gune kadar damla damla koyu lekelenmem oluyodu suanda sizinti seklinde tuvaletim yokken bile idrar kacirir gibi bisey oluyo anlamadim neyin nesi
Merveedd Doruk123 ya benim çok çok geliyo birde çok huzursuz oluyorum vokumla kanı çekiolarmış falan filan doktor korkuttu beni
Tugbaelifumay Doruk123 ya benimde 40 ım cıkmadı 38 günlüğüz kaç gündür kanamam var sanırım adet oldum. Normal mi ki doktora gitmelimiym.
DurununAnnesi Doruk123 40in çıktıktan sonra kanaman oldu yani,doktora gidince regl mi olmuşsun dedi oylemi canım? Ayrıca rahmin temiz olması için fitil bişey kullandinmi Ve neden herkes adet hemen olmazmış ve emziriyorumda ben.
Doruk123 Merveedd bana 15 gune bitmezss gel demişti gitmedim.artik açıp gosterip elletmek istemiyorum can yaniyo bi yana artik usandim dogumdan sonra. Saglik ocagindaki doktoruma danisicam sizinti durumunu.bisey yoksa bile bisey varmis gibi su ilac bu yontem bunye kaldirmiyor
Merveedd Doruk123 54 gün oldu bugün 1 2 gün kesildi ilacı bıraktım devam yarın kadın doğum doktoruma yazayım bakayım ne der
Merveedd Doruk123 inş regldir çünkü kasıklarım ağrıyor ilk sorduğu o zaman ağrın var mı demişti o zaman yoktu bugün var ağrı
Doruk123 Tugbaelifumay bi git gorun canim 40n olunca zaten dikis ve kontrolu yapiyolar bilgilendirme yapar sana
Tugbaelifumay Doruk123 dikiş kontrolü 10 günlükken yaptı 20.günde hepsi düştü ama bi daha gel falan demedi tekrar ellerini sokmalarını şstemiyorum 😀
Doruk123 Tugbaelifumay rahime bakiyolar canim o sopa gibi aletle bana 40dan sonra gel demişti kanamam devam ettiği icin hersey iyiydi sadece kanamam devam ediyodu
Gecesmom Biz 53 günlüğüz hala devam ediyor bi azalıyor hah bitiyor diyorum kahverengi şekilde. Sonra yine kan revan off bıktımmmm bitsin artıkkk