Bilgedefne14 Aysktr sen bilirsin cnm bizim kullanmadığımız damla gaz yatağı filan kalmadı tek çözüm bunda buldum ben şükür bitti bizim artık 4 girdik bugün biz arada yapıyor ama o da artık insan koymuyor eskiye göre
Merve_kozz Pelinsel şurup şişesinde ama bebeklerimiz küçük olduğu için günde bir çay kaşığı yeterli oluyor ve birde bitkisel ya asırı rahatlatıyor
Pelinsel TugbaCesur kaç aylık sizin bebek 2 aylık bebeğe olurmu? Benim bebeğimde kolik ne yapsam fayda etmiyor birde bunu mu denesem
TugbaCesur Pelinsel 2 ay 13 gunluk bebegim. Benim bebegimde kolik ve bitkisel seyler asla vermemistim karşıydım hatta. Antalyada ki en oyi bebek doktorlarindan birine goturdum bebegimi. Ozel Muayenesi var. Bilindik bir doktor. O önermese asla kullanmazdim.
yasemin9420 Aysktr ben Doğumdan itibaren gasicon kullanıyorum. Kendimde farkettim. Gayet işe yarıyor. Bikaç gündür de ek olarak kimyon demleyip hem bebeğim hem kendim içiyorum.
Fatmahumagok Snadiye ben kaynar suyun icine toz kimyonu koyuyorum dinlenince suzup içiyorum kızıma da tulbentte süzüp 1 2 kasik veriyorum