4lphan58 Bebeğim 50 günlük bugün bez değiştirirken farkettim kalçasının tek tarafı hafif morarmış neden olabilir düşünüyorum ters bi hareketim ya da çarpma düşme vs de yok,böyle bi durumla karşılaşan ya da şu olabilir diyen var mı arkadaşlar içim içimi yedi
Vyildz 4lphan58 benim kızım da doğduğun günden itibaren var sinir demişti doktor sınırlı bebek ama sonradan oluşması bilemiyorum bilen çıkar inşallah
esraeerdogann 4lphan58 farketmemiş olabilir misin benim bebeğimde de var 1 yaşına kadar geçecek dedi doktorum
Cipiti 4lphan58 sonradan farketmiş olabilir misiniz ?? Bide leke gibi mi benim bebegiminde kalçasında morluk var doğduğundan beri Moğol lekesiymis ama sonradan bacağında ve kolunda doğum lekesi gibi leke oluştu doğduğunda yoktu
4lphan58 Cipiti kuyruk sokumunda morluk var ben onu doğum lekesi diye düşündüm bu sefer diğer kalçada başka bi morluk belki dediğiniz gibi olabilir,ağrı da çekmiyo sanırım dokunduğumda tepki vermiyo takip edicem bakalım lekeyi yakın zamanda kontrolümüz var doktorada danışıcam
Ikizminnoslar 4lphan58 mongol lekesidir buyuk ihtimalle korkulacak bir sey degil zamanla yok oluyor dogum lekesi gibi bir sey
Glysrcn 4lphan58 doğum lekesidir ben de sonradan fark etmiştim kızıdma . Bacağında kalçasında bel kısmında var kızımın
seydaac 4lphan58 endişe etmeyin. Mongol lekesi deniyor o morluğa. Hiçbir zararı yok sadece doğum lekesi. 2 yaşından sonra azalarak geçiyor. Kızım 3 yaşında hala hafif duruyor.
NNF19 4lphan58 doğumdan beri olmaddığıma emin olmalısın öyleyse eğer normaldir çok oluyor büyüdükçe geçiyor
seydaac OESKIDENDI doğrudur, benim kızım da 3 yaşında hala var ama azaldı epey. Büyüyüp vücudu geliştikçe morluk azalıyor
curly_mom 4lphan58 bizim kinin de var doğuştan beri 🤷🏻♀️ doktora sordum olabilir zamanla geçer geçmezse de sorun olcak bişey değil dedi 🙄 bilemedim.. Şimdi 14.5 aylık bi rahatsızlığı olmadı şükür ki
4lphan58 curly_mom zararı olmasında ya çok şükürr,umarım bizimkide öyle zararsız bi lekedir takip edip doktorumu danışıcam bende teşekkür ederim
esraeerdogann zeynepbalci evett büyük ihtimal vardı siz farketmediniz o geçer ama siz yinede doktora götürmek iaterseniz götürün ama gerek yok yenidoğan bebekelrde oluyor
zeynepbalci esraeerdogann benim de parça parça ama var baya gözle görünür yani bakalım ne zaman geçerse