eylulmin Azsekerlikahve olabilir. Kan değerleri filan bu aylarda oldukça önemli. De ir eksikliği, d vitamini eksikliği, b12 eksikliği filan hepsi iştahsızlık yapıyor. İlaç filan verdi mi kan değerini yükseltmek için?
Mom987 Azsekerlikahve Tamamdır. İlaçtan sonra düzene girer kansızlık falan büyük iştah kapatıyor çünkü 1 yaşındaki bebeklerin bazılarinda kan değerlerinde düşme görülüyor.
Azsekerlikahve Mom356 Yigitinannesi Burcu35 size göre normal mi peki bu durum? Bana göre normal değil açıkcası
Esra1621 Azsekerlikahve benim oglum 3 yasindan 4 yasina kadar hep 16 kilodaydi☺️ Takmayin kilo olaylarini suan 5 yasinda 20 kilo oldu onemli olan vitamin eksikligi olmasin veya doktorunuzun gozlemledigi bir gerilik
Azsekerlikahve Esra1621 kilo olayını normalde hiç takan biri değildim ama iki aydır aynı kiloda hatta vermiş görünce anne olarak telaş yapıyo insan
Azsekerlikahve Cheddar her ay bir kilo alsın demiyorum ki. Belli seviyede kilo alması gerekmez mi? Almak yerine verince tedirgin oluyo insan
Mom987 Azsekerlikahve Canım ilaçtan başka çaresi yok ve kansızlık varsa inek sütü pek verme inek sütü kansızlık yapar
Sadebiri Azsekerlikahve Ben boy uzun olsun diye keçi boynuzu tozuda koyuyordum 1 cay kaşığı . Cevizi öğütüp toz haline getirip koyuyordum. Tahinli pekmez yedirebilirsin. Boncuk makarnayi yoğurtlayıp veriyorum. Etin suyuna ekmek doğrayıp veriyordum😅
patatesiscoming Azsekerlikahve 1 yaş için kilo gayet gece yatmadan ceviz yoğurt cicibebe suyla kıvam ver yedir cicibebeyi ben yapıyorum keçiboynuzlu sabahları güzel kahlvaltı yaptır yumurta peynir vs. Yanınına da muhallebi yap yedir bir yaşında 13 kilo
Mom356 Azsekerlikahve Tabikide normal değil ama bütün değerlerine bakıldı birşy tok sadece kilo alımı yok birde yemiyor
Burcu35 Azsekerlikahve Evet doktorumuz gen yapısına göre minyon olduğunu söylüyor. Yemeside güzel bir çocuk maşallah diyim. Çok sık tuvalete gider ve aşırı hareketli. Yapısı bu yapıcak birşey yok
patatesiscoming Azsekerlikahve yani ben hata yapıyorum ama çizgi film açıyorum onu izlerken yediriyorum yoksa ağzına sürmez