Ecekusum Kızlar bebeğim 8 ay 7 günlük sizin beslenme düzeniniz nasıl bu arada bebeğim anne sütü almaya devam ediyor
NrYlmzTsr NeslihanBusra 2 saat aralikla anne sutumu ek gida mi 🙄 Ben sabah kahvalti, oglen yogurt sebze, aksam ya meyveli yogurt, veya corba, bazen muhallebi tarzinda. Ecekusum
sedolim Ecekusum 7 buck ayligiz sabah kahvalti oglen yogurt bazen meyveli bazen sade balli sebze ile beraber aksamda corba normal canim
NeslihanBusra NrYlmzTsr canım sabah kahvaltı 2 saat sonra mama, 2 saat sonra sebze yemeği, 2 saat sonra mama, 2 saat sonra meyve ve yoğurt, 2 saat sonra kaşık mama, 2 saat sonra muhallebi, 2 saat sonra mama gece mama şeklinde
NrYlmzTsr NeslihanBusra o kadar seyi midesi aliyor mu cocugun 🙄 cok fazla degil mi sizcede? 8aylik dimi? Her 2 saatte acikiyor mu 🤔
NrYlmzTsr NeslihanBusra ayy ben bile sistim okurken 🤣bir skinti olmasin tabi, kilo alimi felan mi az acaba. Hala cok gibi de bana 😬
NeslihanBusra NrYlmzTsr bu ay 200 gram aldı (20 günde) canım gecen ay yanlış hatırlamıyorsam 800 grm almıştı. Yani belli olmuyor.
Ecekusum Ben sabah kahvaltı 1 2 saat sonra anne sütü öğlen çorba ikindi meyve püresi akşam cicibebe pirinç unu vs yatarken yine anne sütü gece yatarken bazende formül mama ama değişiklik yapmak istiyorum ne verebilirim farklı diye bezelye denicem bugun