Sureyya58 Arkadaşlar bebeğinizin odasını ne zaman ayırdınız geç kalmak istemiyorum erkenden bilgilenmek istiyorum
Sureyya58 Altntaskadrye bende 7 8 ay civarında ayırmak istiyorum ama onun için değil benim için zor olucak galiba 🤣
ipek39ela Sureyya58 6 aylıkken ayırdım şimdi 20 aylık mis gibi valla 💕 yürümeye başladığından beri uykusu gelince direk gidiyor yatağa kendisi 🥰
Sureyya58 ipek39ela maşallah çok güzel olmuş inşallah bende iyiki derim . Henüz 4 aylığız ama erkenden bilgi hahibi olmak istedim
2erkekanasiii Keşke bende erken ayırsaymışım şuan 3 yaşına girecek eşim karanlıkta yatırmayalım korkar yok yalnız yatmasın bilmem ne şuan bizsiz asla uyumuyor diğer odada bile tek oynamıyor şimdi 5 aylık kardeşimiz var onu hep beşikte yattırıyorum ama onu da yaşına girmeden diğer odaya alıcam insllah
NurCum Merhaba Bebeğim 4 Ay 28 Günlük 2 Haftadır Kendi Odasında Uyuyor. İlk Başta Onunla Konuştum. Anlattım Oyunla Pekiştirdim. Yanına Telsiz Bırakıyorum Sesini Duyup Kalkıyorum Bir Sıkıntı Yaşamadım.
seydaac Sureyya58 evimiz müsait olmadığı için ayıramamıştım. Şuan kızım 3 yaşında. Yeni taşındık, birlikte odasını düzenledik. Dün akşam denedim önce hevesle yattı ama sonra vazgeçti. Ben de zorlamadım ama nasıl yaparım bilemedim de 😔
Aslbrc Sureyya58 merhaba 5 aylık kızım doktorumuz odayı ayırıyoruz bu ay dedi 3 gündür odasında uyuyor ilk gün yerini yadirgadı gece çok uyandı ama sonra ki günler daha iyiydi
Eyllull Sureyya58 bizim odalarımız yan yana ve uykum ağır değil. Sesini duyup uyanıyorum. Eğer uykun ağırsa kesinlikle gerekli değilse gereksiz.
NurCum Sureyya58 İlk başta whatsaptan eşimin telefonunu arayıp telefonumu uzağına koyup küçük bir sehpa da bi kaç gün öyle denemiştim.😁 Telsizde olur böyle de her ikiside işe yarıyor yan yanaysa duyarsınız ama bizim ki uzakta kaldığı için kullanıyorum
seydaac Sureyya58 yanında kaldım, sohbet ettik, elimi tuttu, sorular sordu cevapladım. Ama uyumadı, sonra da burda yatmak istemiyorum dedi 🤷♀️ ilk deneme olunca zorlamak, ısrar etmek istemedim.
Sureyya58 Eyllull mızırdanmasına bile uyanıyorum canım odalarımız da yanyana zaten o zaman gerek yok.