bir_pasa_annesi Kızlar bugün eşimle gidip aşımızı olduk olanlar ne gibi yan etkileri oldu agrı sızı vs bende ve eşimde hiçbir şey olmadı
Mom084 bir_pasa_annesi eşim benden önce oldu yaştan dolayı hiç bişey olmadı ona bende kol ağrısı oldu sadece o benden kaynaklı ama benden en ufak kan olsalar kolum agrir etim morarir 😠 sadece 2 gün ağrı oldu o çok şükür Darısı 2nci doza Hayırlı olsun sizede
Tatlican bir_pasa_annesi geçmis olsun😍 biz daha olmadık. Kardeşim oldu kolu ağrıdı 1gün başka birsey olmadı
bir_pasa_annesi Mom084 anladım kuuzm ikimizde de su anlık bir şey yok demekki kişiden kişiye değişiyormus teşekkür ederim
Laden bir_pasa_annesi inşallah olmaz ağrı. Yani öyle aman aman bir ağrı değil ama olmasa daha iyi olur😁 geçmiş olsun şekerlik🥰
mombeto bir_pasa_annesi dün öğlen 1 de oldum. akşama doğru başladı ağrısı benm ama bugun sabah uyandığımda oynatınca çok acıyordu şimdi de baya azaldı
Rubab_Mommy bir_pasa_annesi Eşimdede bendede bi sorun olmamişti canim.Gayet normaldi.Sadece o bolgeye 3 gun su vurmak yasakti.Ben koli bandi yapiştiirip banyo yapmiştim😂
bir_pasa_annesi Rubab_Mommy 😁😁iyi mantık valla dün dus aldım ama bugün hastane işimiz vardı baya bir ugtastık yapmak istiyorum ama asıdan dolayı kararsızım
AntiiSosyallKelebek bir_pasa_annesi Taşşş gibi karı koca maşallah 😁 millet aşıdan sonra resmen döküldü
Rubab_Mommy bir_pasa_annesi Ben 2ci gun yapiştirip yaptim.Hayattayim şukur😂Koluna fazla su dokme.Bişeycik olmaz😄