Alyaa15 Gunayim çok şükür sütüm de var ama kayinvalidem doymadığını düşünüyor ve dün mama verdi istemedim tabi kızdım ama mecbur kaldım bişey diyemedim
Gunayim Alyaa15 mama verince susuyormu peki? Sutun bol ola bilir hatta bol bol akip dokule bilir belki doyurucu degildir oyuzden doymayip agliyordur benim sutum fiskiriyor kizimde emiyor her saat 2 dakka sonra agliyor acim diye mama veriyorum arada
Ruhak Alyaa15 çok kötü bişey bizde zaman zamn yasıyoruz canım yapacak bişey yok böle böle büyüyecekler.. Sağlıkla büyütün
deletedmom342 Alyaa15 kolik bebek gibi duruyor canım gazı her ne kadar çıksada kalır hergün aynı saatlerde 3-4 saat ağlayan bebekler genelde kolik oluyor
Cemrelina Benimde öyle her akşam 8de başlıyor 11-12ye kadar kendini yırtana kadar ağlıyor 12buçuk 1gibi emiyor yarım saat sallandıktan sonra uyuyor sabah 6ya kadar 🤣🤣🤣
Sarelle Alyaa15 2 buçuk aylık bebeğim kaç gündür zar zor emziriyrum akşam değil sürekli öyle bende napcagimi şaşırdım gazı var belli ama rahat olduğu zamanlarda da ağlayarak alıyor memeyi zorla :(
Cemrelina Sarelle bende ağlayarak emziriyorum😫. Kucağında pış pış ee yaparak dene alır belki benimki sesimi duyunca sakinlesiyo