Zlm Rozalya ben nuna nin kangurusunu kullanıyorum kalın biraz ama çok rahat çok fazla kullanmadığım için kalınlığını çok umursamadım
cinemmm Rozalya solomom aldım ben çok memnunum yenidoğan aparatıyla gayet rahat kullanılıyor slingi kızım sevmemişti kanguru da çok rahat hemen uykuya dalıyor hatta :)
Babyalina Rozalya kızım 2 buçuk aylık dün solomombaby heryöne modelden sipariş verdim çok övüyorlar bakalım kullanıp görücez
Begooo Rozalya yenidoğan aparatıyla kullanılanlar var onlardan alabilirsiniz. Sling de güzel oluyor aslında kanguru yerine. Beniö kızım kanguruyu hiç sevmedi hiç durmadı biraz riskli bir durum
tugceyildiz Ben mamadusbaby yenidoğan aparatlı aldım şu an iki aylık iki haftadır kullanıyorum sağ kalçasında gelişim geriliği var doktorumuz özellikle önerdi kanguruyu. Memnunum da kangurudan.
Babyalina Rozalya kullanıyoruz çok beğendik kızım etrafı izlemeyi ve kucağı sevdiği için dışa dönük oturuyo herşeyi izliyo☺️
Babyalina Rozalya gelişimine bağlı normal kanguru büyük ama içine küçük bi yastık gönderiyolar 7 kgye kadar onun üstüne oturtup kanguruyu takıyosun o şekilde taktığımda kanguru tam çene altında bitiyordu yani boyu uzun bi bebekse kullanılabilir
zeynepbalci Babyalina bişey sorabilir miyim kangurum var ama aparat veya yastık gibi bişeyi yok kardeşim vermişti kanguruyu da, içine destekleyici küçük bi yastık ben koysam olur mu 2 buçuk aylık bebeğim şu an 5 kg
Ayazinannesiseyda Solomombaby çok kötüydü kumaşı çok kalın ve çok teferruatlı altiustu bi kanguru o kadar ayrıntısı var ki kullanmak pratik değil ben de arayistayim e bebeğe gidip deneyeceğim ben de
Babyalina zeynepbalci neden olmasın onlarında yolladığı yastık zaten. Bebeğinizin hoşuna gitmezse takmazsınız zaten deneyin bence
Babyalina zeynepbalci merak etmeyin beğenmezse huzursuzlanır içinde ama şu konu var ayak açıklık mesafesi önemli bizimkiler daha küçük olduğu için bacakları m pozisyonu tam alamıyor solomombaby de o mesafeyi kısaltabiliyosunuz ben öyle kullanıyorum oturuş pozisyonuda uygunsa deneyin
zeynepbalci Babyalina hımm bu daha düz bişey sanırım öyle ayarı yok markasını da hatırlamıyorum birazdan çıkarıp denicem bi 10 dk dursun bakalım sürekli kullanmam zaten