ikranurmuhsine Merhaba arkadaşlar doğum dan sonra saçım aşırı dökülmeye başladı hem de tutam tutam .her yer sac ve çok sinirimi bozmaya basladi . omuzlarda kestirdim belki durur diye durmadı sizde durumlar nasıl
deletedmom342 ikranurmuhsine aynıyız belime kadar olan güzelim saçlarımı neredeyse enseme dek kestirdim yine su gibi akıp duruyor😢 devam edeceğini bilsem kestirmezdim
Ozgezafer ikranurmuhsine benim saçım kalmadı nerdeyse 😓 bide üstüne saç dipleri kaşınıyo iyice sinir oluyorum
Yalin ikranurmuhsine ben yillardir pyhto nun sapuanini kullaniyorum, hiiic dökulmem olmadi lohusalimta da tavsiye ederim, eczaneden bulabilirsin😉
[silindi] ikranurmuhsine Benimde öyleydi her duşta resmen avuç avuç saçım geliyordu. 2 ay kadar sürdü sonra durdu.
ikranurmuhsine deletedmom342 bende baya bı kestirim diyorum yani serçe parmağın yarisi kadar amA hala dokuldukce kestirmiyim bari ,🙄
ikranurmuhsine Ozgezafer bende kalmicak diye korkuyorum öle böyle dokulmuyor.sacimi elledikce elimde sac
ikranurmuhsine Yalin sarımsak özlü şampuan a başladım aynı durum .sizin dediğiniz şampuan i da denip yoksa saç kalmicak
Yalin ikranurmuhsine biraz maliyetlidir ama en kaliteli şampuanlardandir. Internetten arastir istersen ya da guvenilir eczaci tanidigin varsa sor. Saçın kalitesi artiyor kesinlikle
ikranurmuhsine Yalin baktım şimdi evet baya bı maliyet liymis .normal de saç dökülme sorunum hiç yoktu ne olduysa doğumdan sonra oldu hormonlar birbirine girdi resmen
Yalin ikranurmuhsine evet cogunlukla lohusalikta dokülurmus, ben zannederim 3 yildir kullaniyorum, su anda da lohusalik surecindeyim hiiic. Pyhto nun her urunu şahane, serum, sampuan, sac kremi. Bütceyi zorlamazsa bi dene.
ikranurmuhsine deletedmom342 sağ ol cnm ya 🤗 yoksa kiyacaktim..bı çözüm buldun mu dökülme için kaç aylık oldu bebeğin
ikranurmuhsine Yalin şu anlık Zor canım çünkü herşey pahali olmaya başladı geçim çok zor .kızıma amigurumi ordum bakalım ona devam edicem su an çok rağbet görüyor
Denizsevim ikranurmuhsine merak etme geçici.. Benim yaklaşık 8.ay civarları dökülmeler azalarak kesildi. Yediklerine dikkat et. Meyveni sebzeni düzenli tüket. Kan tahlili yaptıracaktım neredeyse.. Şuan 11aylık. Bitti dökülmeler. Ki çok sıkıntılı dönemlerde olmama rağmen (sıkıntıdan da dökülür ya)
ikranurmuhsine Denizsevim çok şükür hiç sıkıntım yok kızım huysuz bebek değil umarım yakın da durur 🤗yoksa dökülme yüzünden sıkıntı yapıyorum morelim bozuluyor
deletedmom342 ikranurmuhsine 5 ay 6 günlük henüz bir çözüm bulamadım ama eskisi kadar şar şar akmıyor nadirleşti
Yalin ikranurmuhsine pekii. O zaman bi de bu aklinda olsun minoxil https://www.kozmodi.com/urun/minoxil-forte-5-deri-spreyi?gclid=EAIaIQobChMIuveU_KTS4QIVEuR3Ch3PpgPKEAQYASABEgKGNPD_BwE
Denizsevim ikranurmuhsine bu süreç çok normal. Her anne yaşıyor. Bir kere bunu kabul etmek gerekiyor. Geçecek.. Hep böyle devam etse hepimiz kel kalırdık 😂😂
ikranurmuhsine Ewrem kesinlikle çünkü saçımın kendi rengi çok güzel etraf diyor bunu ve boyanmış gibi duruyor sanki o rengi tutturmak zormuş kuaför öle dedi 🙂