Azizecakir 23 günlük bi bebeğim var 2 gündür uykusu doğru düzgün yok sıcaktanmı diyorum klasik iç zıbın tulum giydiriyorum ama kundak yapıyorum acaba bunaldığı içinmi uyuyamıyor tecrübeli anneler öneri verin
gs271019 Azizecakir Bizim de 15 günlük ben gündüzleri yalnızca zıbın ve müslin örtüyle kundak yapıyorum yoksa cok terliyor bunalıyor uykuda uyuyamıyo
asyakusunannesii Azizecakir bence fazla giydiriyorsunuz benim 28 günlük bebeğim var sadece kısa kollu zıbın altına çoraplı pijamalardan giydiriyorum uyuduğunda da üzerine sadece müslin örtü örtüyorum
Azizecakir Atabsra yani benim kızım var bu zamana kadar hep kundak battaniyeli uyuttum şimdi yapmazsam hasta olcak diye korkuyorum
Azizecakir gs271019 valla açıkçası doğum yapmadan önce bende öyle diyodum yaz ayları bunalır diye malum büyükler üşür üşür diye diye çocuğu kat kat giydirdiler şimdi üstünü hafifletince hasta olcak diye korkuyorum
zeyzey77 Azizecakir evet hasta olur sıcaktan hasta olur bir rahat bırakın şu bebekleri . Kendini sar o kadar bak bakalım rahat mı
qwrt1245 Azizecakir kundak yapacaksanız da ince bir zıbın müslin örtüyle kundak yapın isilik olmasın annesi
Azizecakir asyakusunannesii haklısınız bende farkındayım zaten çocuk 2 gündür gündüzleri adam akıllı uyuyamıyor ama büyükler sağolsun hasta olur hasta olur diye diye kat kat alıştırdık çocuğu
Azizecakir Vanilya evet bemde görüyorum herkes kısa kol zıbın şort giydiriyor bizim tam doğumun olduğu zamanlar hava bir sıcak bir soğuk olduğu için birde yanımda kayınvalidem olduğu için kombi bile yaktık siz düşünün gerisini 🤦♀️
SimayT Ben sadece çıt çıtlı body giydirmiyorum 1 aylık oldu çorap yok sadece duş aldığı günler üstüne müslin örtüyorum
zeyzey77 Azizecakir bu sıcakta kundak mi yapılır Allah aşkına fenalık geçirecek çocuk. yapma kundak filan kundak yapacaksan tulum giydirme bari . Çocuğa yazık ya
Azizecakir zeyzey77 laflarinıza dikkat edin lütfen ben bebeğimi düşündüğüm için bu kadar onemsiyorum ve ben tek başıma bu kararı veremiyorum büyüklerde var yanımda
rua_da_senhora_das_verdades Azizecakir oğlum 22 günlük bugün. Kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum sadece. Ona rağmen emerken çok terliyor
Azizecakir rua_da_senhora_das_verdades yani kız çocukları erkeklere göre daha çok seviyor sıcağı ama bende fazla giydirdigimin farkındayım 🤦♀️
Bebegimm1 Azizecakir havalar aşırı sıcak ve nem var ustundekiler fazla bebekler sicagi sevmezler ve terleyip hasta olma olasiligi daha yuksek tek kat zıbınla terliyor oglum bazen sadece bezle duruyor evde
Azizecakir qwrt1245 evet kısa kol zıbın kundak ideal gibi gözüküyor zaten haftaya 1 aylık oluyoruz vücut yağ oranıda yükselmiştir
aysunakin Azizecakir ben 10 g9nden sonra çıkardım hepsini tek kısa kol zıbınla tutuyordum mahvolur yawru giydirmeyin öyle bence bebekler sevmez sıcağı
Azizecakir aysunakin haklısınız ama bi anda da hepsini çıkartınca vücudu alışkın olduğu için hasta olur diye korkuyorum
Vanilya Azizecakir Hmm ama sıcak çocuğu daha fazla hasta eder bunu unutmayın. Bir sıcak bir soğuk yaptırmak da iyi değil. Ortasını bulmak lazım. Eve derece almıştım ben canım hep ona göre ayarladım. Her ay çocuk doktoruna gittiğimizde ayrıca da sordum nasıl giyindireyim öğlen şu derece akşam gece şu derece diye söyledim hep doktora