Mss19 Funnymom benimde kafamı çok karıştırıyor bu durum. Emdiği taraftan süt geliyor ama çok çekmesi gerekiyor bazen yorukup bıraktı diye dşnyorum halbuki diğer taraf dolu. Dolu tarafa mı geçsem yoksa emdiği tarafı iyice mi bitirsin bilmiyorum
Funnymom Mss19 emdiği tarafı iyice bitirmesi lazım canım yoksa kilo alımı yeterli olmuyor. Bizim geçen ay öyle oldu
Alyaveannesi Funnymom canim bizde 2,5 aylığız ayni en fazla 10 dk emiyo genelde 5 dk sonra birakiyo diliyle itiyo istemiyo
Funnymom Alyaveannesi kilo alımı nasıl peki canım ? Bizim de 2.5 aydan beri böyleydi. 3. Ayda 1 kg yerine 600 gr aldık 😔
Alyaveannesi Funnymom simdiye kadar da hep oyle 5 dk emiyordu ama kilo alımı iyiydi bu ay nasil olur bilmiyorum ama bebek doymazsa ağlar canim ya doymuyo mu ki ben gündüzleri 2 saat arayla ver demisti doktor ama ben 1 saatte bir veriyorum aliyo oda emiyo
Melikekrmn Funnymom merhaba doktorumuz bana bu ayda cevreye ilgisi artacagi icin daha kisa emecegini bu yuzden mumkunse yalniz ve los bir odada emzirmemi soylemisti. Yine bir saat icinde talep ederse ayni memeyi verin ki bosaltabilsin demisti
deleted2310 Funnymom Emzirirken tek olmaya özen gösterin loş olsun ve genelde aynı yerde emzirmeye çalışın ses olmasın ağladığında zorlamayın ayağa kalkıp deneyin olmazsa ters uzanın hoplatın zıplatın şarkı söyleyin ben öyle atlattım bu atak sürecini siz gerilirsrniz oda gerilir her ağladığında ben güldüm oynattım oda susar emerdi ☺️
kgns Danışmana sormuştum aynı durumdaydık. Artık büyüdüğünü emiş gücünün hızlandığını söyledi belki dedi bir memeyi kısa sürede bitiriyor.ben de çok zorlamadım akışa bıraktım hiç emmemesinden iyidir diye zamanla süreyi kendi uzattı zaten.
Funnymom kgns ben de böyle düşünerek geçen ay kendi iradesine bıraktım canım ama 3. ay kilo alımımız en az 800 gr olması gerekirken 600 gr oldu. O yüzden bu ay iradesine bırakmayayım diye düşündüm 😏
Liyaa Funnymom doğdu doğalı hiç 10dk emmedi 🤦♀️🤦♀️ En son verdiğiniz göğüsünüzü verin her zaman son sütü o şekilde alabilir yada sağın yarım saat sonra biberon kullanıyorsa biberonla verin