Kızlar 5 gündür kızımın ateşi vardı çokta değil aslında normaldi yani o yüzden hemen doktora götürmedim şurup verdim şurupla düşürmeye çalıştım ılık duş aldırdım ihlamur yaptım içirdim ayaklarına limon sürdüm dönüşümlü şurup verdim Ve çok şükür ateşi indi. Fakat gece hiç uyumadı sürekli ağladı sabah kalktığımızda ise ağzının kenarlarında sivilceler çıkmıştı görünce çok korktum panik yaptım eşimi aradım hemen doktora götürdük kızıma doktor tahliller istedi yaptık. Virüsü var diye devlet hastanesine de götürmedim özel doktora götürdüm ayrıca neyse tahliller çıktı kızımın ağzında mikrop varmış o yüzden ağzının içi yara olmuş ağzının kenarları da dışardan yara oluşmuş dedi doktor korkulacak bir yok mikrop kana bulaşmamış dedi antibiyotik yazdı ve bizi eve gönderdi. Ablam aradı neyi var çocuğun dedi ben de anlattım böyle böyle diye bana sen iyi bir anne değilsin çocuklara bakamıyorsun ilgilenemiyorsun dedi niye dedim. hayatımda hiç kimsenin bebeğinin ağzını mikrop kaptığını duymadım bir tek sende duydum demekki sen bakamıyorsun falan dedi bana. Senin oğlun zayıf kızın zayıflamış onlara bakamıyorsun diyor kızım diş döneminde hiçbir şey yemiyor herşeyi ağzına sokuyor. oğlum 2 yaşında çok zayıf da değil gören herkes bana kilosu normal diyor ama ablam böyle tosun gibi olsun istiyor🙁 kızının ağzı mikrop kapmış çocukların zayıf sen bakamıyorsun onlara becerikli değilsin falan filan bir sürü şey söyledi moralim çok bozuldu telefonu kapattıktan sonra ağladım kendimden nefret ettim resmen Sanki benim yüzümden hasta olmuş gibi hissettim😢Oğlum 2 yaşında kızım 10 aylık ikiz gibiler gücüm kalmadı artık bir de benim öz ablam öyle diyorsa kim bilir millet arkamda ne diyordur😢