Nsbdrkl Nefes42 evet bir hafta içinde yavaş yavaş düzelmeye başlar benim 36 . Günüm bugün hala tam düzelmiş değil
Dilekdefne21 Nefes42 tabiki normal ameliyat oldunuz sonuçta bol bol yurüyün geçicek onlar merak etmeyin
esraeerdogann Nefes42 ben 52 ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim doğumdan sonra hemen 57 kiloya düştüm ama göbeğim 6 aylık gibiydi eşim sürekli diyoduki bu böyle kalmıycak demi hiç doğurmamış gibisin😂
idilolo Nefes42 aynı şekildeyim, cumartesi epidural sezaryen oldum, hala iyileşmedim, bir de göğüslerim şişti, geceleri çok fena bebek emmek istiyor uyku yok, ne kadar böyle gidiyor tecrübeli anneler bir yardım etse?
Nefes42 Yoncaz inşallah geçsin bir an önce karnımdaki o kötü hissiyatı gidermek için destekleyici bir havluyla falan sarmak gerekirmi acaba
Nefes42 esraeerdogann siz yine iyisimiz bende 53 le hamile kaldım 75 le doğuma girdim karnım sarktı kaldı
Yoncaz Nefes42 ince bir şalla satabilirsiniz aslında. Ben gülerken falan tutuyordum karnımı biraz hafifliyordu
esraeerdogann Nefes42 daha yolun başındasın canım toparlanacak merak etme 66 günlük oldu benim oğlum 2 kilo fazlam var sadece ☺️
Nefes42 esraeerdogann normal doğumdu 18 20 saat sancı çektim ama açılma olmadı bir türlü malasef sezeryana geçtik daha fazla normal doğum sancısı çekemedim
Minikoalamm Canım eğer iyi bir metabolizman yoksa sezeryan göbeği sporla falan gidiyor bide korse mutlaka tak
[silindi] Nefes42 evet normal rahim kendini zamanla toparlayacaktır benim de ilk gün öyleydi sonra düzeldi ama sarkmadı çok şükür
Nefes42 [silindi] benim göbeğim altta doğru sarktı sizin ne zamn geçti kaçıncı gün geçti o karın ağırlığı