ikizbabymom Birponciginanasi her çocuk günahsız doğar yaşadıkları onu kötülüğe iter onların hiçbir suçu yok el birliğiyle insanlıklarını öldürüyoruz
Ballii Birponciginanasi Keşke anne olabilmek için hem psikolojik hemde bedenen doktor raporuyla hamile kalınsa. Bu çocuklar büyüyecek hiçbir zaman bu yaşadıklarını unutmayacaklar. Çocukluklarını yaşamaları gereken dönemde lanet bir anneye sahip olup oyunlar oynamak yerine koca koca pis insanlarin nefsine sunuldular. İçin daralıyor,yemin ederim için daralıyor. Adalet neden yerini bulmuyor? İlla herkes internette mi adaletini aramak zorunda? Bir anne düşünün sırf zevki ve parası için küçücük çocuklarını pazarlıyor. Lanet olsun böyle insanlara da,verilmeyen adalet sistemine de!
Ecreee İdam gelsin gerçekten böyle pislik insanların nefes almaya haklari yok,çağa uygun yaşayamaya yaşarken daha kaç çocuk,kadın kaybetcegiz,ben bu çağa ayak uydurmak istemiyorum ben çocuğumu kendimi korumak istiyorum.!!
Ahkalbim Birponciginanasi Bugün mü haber oldu 6 Ocak tahliye oldu diye yazıyor tekrar duruşma olmadı mı .
Elmas16 Birponciginanasi Bu kadın insan mı en önemlisi bir anne mi şimdi bu nasıl bir bir şey Allah’ım nasıl kötü bir dünyada yaşıyoruz ne aklım ne midem almadı okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen
taninmayananne Birponciginanasi ay evet ya tüylerim ürperdi. Rabbim her çocuğu iyi insanlarla karşılaştırsın kötülüklerden korusun .. çok acı. Diyecek söz çok diyecek şey yok !! Öyle bir durum
Melekkizimmzeynep Gulenes cnm 2 çocuk annesi be babası para karşılığı taciz ve istismarina göz yumuyor ve alet oluyorlar hakim de şaka bi kararla serbest bırakıyor çocuklar resim çizerek ve acı bir yazıyla savunma yapmışlar yaşadıkları taciz ve istismari
Melekkizimmzeynep Birponciginanasi bende bulamıyorum bu kararı veren hakimler neye dayanarak böyle karar verir anlamış değilim okudukça korkuyor bebeğime baktıkça aklıma geliyor biz anneler neler yasıyoruz ama o çocuklar Rabbim korusun annelerine de diyecek söz bulamıyorum çok hayvan az insan sanki dünya daha iyi olir böylece 😡
Gulenes Melekkizimmzeynep ülkede adalet yokki. Hakimler savcılar bence okumadan çıkıyorlar oraya. Artık nasil çıkıyorlarsa kimin desteğini alıp çıkıyorlarsa. Yazık yani eee kul hakkını vermiyorsa allah hakkını verir o da daha kötü olur allahın adaleti şaşmaz en kısa zamanda cezasını verir.
Ealisya Birponciginanasi keşke bunlar için bir yasa olsa ama nerde hala ülkemizde bir sürü çocuk gelin istismar edilenler bunlara maruz kalanlar hiçbişey caydırıcı olmuyor çünkü serbest bırakılıyor korkutulıyorlar ispatlansa dahi rapor bile olsa yine bir ceza vermiyorlar benimde kız çocuğum var haberi görünce çok üzüldüm ülke ahlaksızlar ülkesi olmuş sapıklar la dolmuş kızı erkeği fark etmiyor adalet işlemiyor hiçbir şekilde neden herkes sağır dilsiz kalıyorlar anlamıyorum 😟😟
Cansuk Orda yazılan anne kelimesinin a bile haketmiyorlar. Bir insan kendini evladını bırak başkasının evladına yapamaz nasıl zihniyet nasıl bir kötülüktür bu ruh hastası bence. Çok üzgünüm gerçekten midem kaldırmıyor
_prens_prenses_annesi Birponciginanasi allah belasini versin o o… serefsiz lanet olsun boyke adalete nasil serbest kalmislar yaa saka gibi iki tane masumdan bahsediliyor burda lanet olsun boyle duzene
Defneninannesi1108 Allahimm kizimi bi an bile gözümün önünden ayirmazkenn yaziklarr olsun ya hayvan bile yapmaz bunu yavrusunaa ben 7 kat el olsa düsman bebesi olsa bile cocuk ya o cocuklar eminimki o yasa kadar daha neler yasadi 😪
NursahBebek Birponciginanasi Okuduğum andan beri etkisinden kurtulamıyorum ve bebeğim kınusunda kimseye güvenemem diyip duruyorum kendi kendime ve anne demeyeceğim o kadına !!! Allah bin türlü belalarını versin ve onlar daha minicik ya minicik sizin bunu yaşatmaya ne hakkınız var !! Midem bulanıyor herkesten herşeyden.Sorun insanların ne için yaşadığını bilmemesi ve adalet aslında insanoğlunun kendi mahvetti. Devleti geç yargıyı geç anne ya Hu anne bu ağlarken bile ismini söylediğimiz ilk kişi nasıl göz yumar birde satıyor diyor Ya Rabbi tek adalet Allah ın adaleti buna inanır bunun için yaşarım. Kendimi dağa taşa vurup kahret Allah ım diye bağırmak istiyorum ve o miniklerin ruhundanda beyninden de geçmişlerini silmek isterdim. Çok doldum yüreğimde boğazımda düğüm düğüm oldu
Mirayse Birponciginanasi ahh bende daha bakmamıstım sosyal medyaya sen diyince baktım. Kızın yazdığı mektubu gördünüz mü hele cizdiği resimler inanamıyorum yaa kafayı yicem. Annem bizi seyrediyordu diyor nedemek bu yaa be demek cıldırcam bir anne evladına böle bişi yapılmasına nasıl izin verir bunu para için yapar. Gitsin kendini satsın bu evlada yapılır mı Allah bu işe bulaşmıs herkesin belasını versin tez zamanda cocuklarn inşallah psikolojisi düzelir cok zor durum coook.