Karhaf Arkadaslar 2 saat oldu çocuğumu düşürdüm elim ayagim titredi 2 saat uyutmadim cocugu kusmasi yada ne biliyim hiç bir belirti vermediği için doktora da götürmedim siz neler yaptınız
Reyhanbal Karhaf ne kadar yükseklikten düştü kafasını vurdu mu. Takip edin hareketlerinde falan bi farklılık görürseniz götürürsünüz hemen. İnşallah olmamıştır bişey geçmiş olsun 🌸
Vildan2334 Karhaf burda okuduğum kadarıyla gozlerde kayma ve kusma yoksa hastaneye goturseniz de doktor bisey demiyor. Anormal bi durum gözükmüyorsa yatirin bence ama iciniz rahat değilse götürün mutlaka doktora..
Denizbrn Karhaf Canım uyut bence ben yataktan düşürdüm 2 saat kusma göz kayması olmadiysa bir sey olmaz icin rahat etmezse yarim saatte 1 saatte dürt böyle hareket etsinn ama bence korkma
Karhaf PortakalliKahve sağlık ocağında ki hemsireyi aradım direk o 2 saat belirtisi olmazsa uyutabilirsjn dedi ayin 9nda 8 aylik olacak
PortakalliKahve Karhaf anladım, benim bebeğim 7 aylıkken düştüğünde ben direkt götürmüştüm doktora ve 8 saat uyutmamam gerektiğini söylemişti. Geçmiş olsun
Karhaf Reyhanbal hareketlerinde olmadı 2 saat boyunca ama zor dayandı çünkü uykusu çok vardi ama onun dışında bir sıkıntısı yoktu insallah da olmaz
Karhaf Vildan2334 ya işte bende bi iki defa gördüm hurda ondan belki vardır birsey bilen diye ve hemşireye de sorduğumda boşuna götürme kusma gözlerde kayma falan yoksa dedi bende bekliyorum bakalım
Vildan2334 Karhaf valla bilemedim bi post daha var böyle ordaki yorumlara bakin isterseniz ayni gün açılmış daha fazla yorum vardi sanki hanımefendi hastaneye gitmis doktor biseyi yok diyip geri göndermiş falan