MasalsMommy Kızlar iyi geceler, yaklaşık 10-12 gündür sürekli olarak kanamam mevcut. Renk olarak da baya koyu renkli. Doktora da gideceğim ama daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı sormak istedim. Var mı böyle bir durum yaşayan?
gurbet_gelini12 MasalsMommy benımkısı adetım basladıgında çamur gıbı akıntı gelıyor 5 gun sonra yenı adet oluyorum acaba bende de normal mı kı bebegım 11 aylık
Kamileyldrmm MasalsMommy Bende doğum yapalı 8,5 ay oldu şuan aynı durumdayım doğumdan sonra bile düzenli ilerleyen reglim bi anda değişti 2 aydır bi tuhaf adetim 10 gün önce bitti ve dün sabah kıpkırmızı gelen kanla uyandım doktora gideceğim bende🤷🏻♀️😩
Nesibe92 MasalsMommy yok canim gitmedi ben icim temizleniyodur diye dusundum birkac gun oncede gecti zatn
MasalsMommy Nesibe92 Peki doğum yaptığınız ne kadar olmuştu? Ya 1.5 ay nasıl gitmeden durdunuz benim aklım gidiyo korkudan🥺
MasalsMommy 2yavru1anaaa O ne ola ki😳 Hiçbir fikrim yok ne olduğuyla alakalı. Doktoruma yazdım gel muayene edelim muayene etmeden bir şey diyemem dedi. Korkutma kız beni🥺🥺
Cindy_35 MasalsMommy son adet kanamanızdan da geliyor olabilir havalarda ısındı oda tetikliyordur korkmayın içiniz temizleniyordur eğer 3 4 güne normale dönmezse doktora gidin bence Allahın izniyle bişey yoktur 🙏
2yavru1anaaa MasalsMommy ablamda öyle oldu ama kötü şeyleri düşünme yani korkulacak bir durum değil en doğru tanrıyı doktor koyar inan sinir stres hormonların dengesi o bu derken hersey oluyor hele biz kadınlar da özellikle 🥺 rahim ağzı yarası olabilir rahim duvarı kalinlasmasi VS yada geçici mevsimsel bile olabiliyor peki akıntın var mıydı renk ve koku durumu kanamadan önce çok afedersin? İlişki ağrı yanma da varsa da iltihap enfeksiyon da olabilir
MasalsMommy Cindy_35 Yani son reglimden 2 hafta sonra tekrar başladı. Doktora da gideceğim tabii ki. Çok teşekkür ederim🌺
MasalsMommy 2yavru1anaaa Daha önce iltihap geçirdim ama hiç böyle uzun sürmemişti ve kanama yapmamıştı. Akıntım vardı evet koyuydu o da biraz. Kanama da şu an parçalı parçalı resmen korktum yeminle doktora da gidicem ama buraya da bir sormak istedim🥺
2yavru1anaaa MasalsMommy ay kıyamam canım ya geçmiş olsun üzülme takma bu kadar inan kötü birsey değildir yani enfeksiyon falandır sen git doktora için rahat etsin