Ipel Arkadaşlar oğlum bugün tam 13 aylık oldu tutumarak yürüyor ama desteksiz yürümedi halaa var mı çocuğu geç yürüyenler çok canm sıkılıyor bu konuda
Gokcemsii Ipel kızım 14 aylık uzun süredir tutunarak sıralıyor ama daha yeni yeni adım atmaya başladı. Dert etmeyin bence hazır hissettiğinde yürür.
Fatime1232 Ipel benim bebeğim daha sekiz aylık bilmiyorum ana görümcemin oğlu 18 aylık daha bugün hafif yürümüş
Annisss Ipel ah kuzum daha 13 aylık geç değildir keşke internetten falan da baksan Bi 18 ayş kadar normal diyorlar bu kadar sıkıntı stres yapmayın benim oğlum aşırı hareketliydi erken yürür diyorlardı o da 13 aylık yürüdü
Ipel Gokcemsii ayy içime su serptiniz çok teşekkür ederim peki anne baba yada bilinçli kelime söylüyor mu
Gokcemsii Ipel rica ederim 🌸 evet anne, baba, dede, mama-meme, kardeşim var adı Adem onu görünce Ade diyor, anneanne, bazen ikili kelimeler anne alo, alo gel vs genel olarak bunları kullanıyor. Sizin durumunuz nasıl 🌸
Ipel Arzu93 vallahi böyle söyleyince rahatlıyorum insan anne olunca aynı zamanda panikle yaşamayı da öğreniyor sanrm gece gece çok kafama takılmıştı
Ipel Annisss yani baktım aslında internetten 18 aya kadar normal evet ama ben biraz panik biriyim sanrm aklıma takıldı biraz sadece
Arzu93 Ipel anlıyorum bende öyleydim doktora BİLe götürdüm içim rahat etmedi. Sizin en azından tutunarak yürüyor bizde o da yoktu emeklemiyordu da sadece yuvarlanarak gidiyordu istediği yere. Kısa zaman da yürür merak etmeyin
Ipel Gokcemsii bı ara baba mama demeyi felan denedi sonra bıraktı doktorda 18 aya kadar bekleyelim dedi umarım en yakın zamanda oğlumda söyler
Ayaskubra Ipel benim kziim 15 ay 5 günlük yürüdü 🤣 için rahat olsun her çocuğun gelişimi farklıdır annesi ne zaman isterse ozaman yuruyecek ❤️
Ayaskubra Ipel seninle aynı duygular içerisindeyim bı kaç haftaya kadar ne ladar gelisiminfarkli desende içim içimi yiyordu annelik tam bir delilik 🤣
Gokcemsii Ipel söyler söyler içinizi ferah tutun, klişe ama her bebeğin gelişimi farklı. Görümcemin kızı 9 aylık yürüdü mesela şu an 15 aylık tek kelime söylemiyor. Bu kıyas yapmamak en doğrusu ❤️
Arzu93 Ipel 2 yaşına az kaldı benim kızımda konuşmuyor hala doğru düzgün net kelimesi yok şimdi de bunu takıyorum kafaya yürümesi geç oldu bu da mı geç olacak acaba diye söyleyenler oluyor çevremde çok üzülüyorum bu duruma
Ipel Gokcemsii kesinlikle haklısınız eskiden olsa bende öyle derdim gelişimi farklı biliyorum ama işte annelikden sanrm yürümesi konuşması henüz olmayınca ister istemez panik yapiyorum