ikikizannesi 4 aylij bebege peditus verilmez sserum fijyolojik ve sekrolle balgam sulandirilir peditusu size dr. Mu verdi Hirilti balgam yogunsa bronsite donmeden dr. Goturun snra cok ugrasrsiniz
tugceardenn ikikizannesi Sağlık ocağı doktorumuz verdi bende ilaç kullanmaktan yana değilim ama insanın gözü önünde öyle olunca üzülüyorsun. Bugün götüreceğim doktora umarım ciddi birşey yoktur. 😥
aselimmm18 Benim bebeğimde ateş oldu öksürük tıkanıklık oldu canım. Diğer aşılar da böyle olmamıştı anlamadım bende
tugceardenn aselimmm18 Bende anlayamadım diğer aşılar gayet normal geçmişti bunların olacağını hiç düşünmedim 😕
Janss tugceardenn Birşey sormak istiyorum . Peditus’u neye göre vermeye başladınız ? Doktor önerisi diyin lütfen . 😔
tugceardenn Janss Evet sağlık ocağı doktorumuz verdi. Sizlerde peditus için böyle yorumlar yaptıkça uzun süreli vermediğime sevinir oldum. 1 gün sabah akşam verdim sadece ama o ilaca devam etmeyeceğim.
Efkoca Ay aşısı sonra anlattıkların bize de oldu ben hergün baş ucuna soğanı ortadan ikiye kesip karanfil batırdım bide sürekli serum fizyoloji ile temizledim burnunu
ZeynepAda tugceardenn petutus vermeniz için çok küçük doktora danışmadan ilaç kullanmayın bebeklerde enfeksiyonel bi durum olmadıkça ilaç önermiyor doktorlar.bide bilginiz olsun pedidus bebekte ve çocuklarda çok hırçınlık yapıyor dahada huzursuz olmalarına sebep oluyor .geçmiş olsn
deletedmom1067 tugceardenn 4 ay aşısı degil cnm alerji 😣 benim kızım sen 10 gundur boyle ilac kullanmayin alerjiyse grip olsaydi gecerdi zaten bizim azalma yok bunay boyoe olacaz heralds
Papatyamoms tugceardenn peditus 5 6vaydan once verilmez benim saglik ocagi doktorum yazmadi,ama bronsit oldugunu da anlayamadi. Benkm bebegimde oksuruk hirilti basladi 3 4 gun gecmeyince doktor gittik ve bronsit oldugunu ogrendik gidin mutlaka
tugceardenn Kbrakurt Sağlık ocağı doktorumuz verdi ki zaten kendisinden de memnun değildim,kullanmamam gerekirdi aslında ama çocuğunu öyle görünce insan vicdan yapıyor ilaç konusunda.
Fullmoon tugceardenn dördüncü ay aşısından sonra sadece huzursuzluk olmuştu. Bu yan etkileri göremedm. Grip olmuş olabilir yada alerji. Ama bnce sizden grip kaptı
tugceardenn Fullmoon Aslında benden geçmiş olma ihtimali de var evet ama evde maskeli gezdim emzirme dışında temas kurmadım,olabildiğince kendimi uzak tuttum ama doğrudur ne kadar korusan da bünyeleri çok hassas hemen kapabiliyorlar 😕
Mrym_gkce18 tugceardenn canım bronşit olabilir hemen götür gerekirse başka doktora götür belki denk gelmiştir ardı ardına üşütmüş olabilir
Laborant tugceardenn aşıyla alakası yok ben sağlıkçıyım çocuğu doktora götürün bence benim oğlum da dört aylık sopuk algınlığı yaygın bu ay bronşiolit oldu tukanması öksürmesi vardı bir aya anca düzeldi dördüncü ay aşısı ateş vs yapmaz alerji de yapmaz annesi
deletedmom1067 Laborant alerji yapar hanımefendi ben 2 doktora götürdüm bahar ayinda cok sık rastlanıyor
tugceardenn Laborant Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Her ne ise şuan ki durum daha da ilerlemesin istediğim bu. Umarım doktor sonrası da hemen toparlar 🙏🏻🙄