Jument Lindamom Ankara da oturuyorum , 2 yıldır Yunus marketten alışveriş yapıyoruz , eve getiriyorlar . Uygulaması var ..
Hum34 Ben hepsi burada dam yapıyorum bazende bana bi den. Geçem 1 kg lik çayı 18₺ aldım. Gerçekten çok karlı bir alışveriş oldu.
Yedaarven Lindamom Şok daha çabuk getiriyor migrosa göre 😊konumunuza varsa daha da ucuz ama seçenek migros kadar olmuyo tabi😊
Saitkereminannesi Lindamom sanal market ve getiri kullanıyorum getiri daha sık kullanıyorum en fazla 5 dakika sürüyor getirmesi
Aycakumsall Lindamom ben kullanıyorum canım ne istersen dedikleri saayte geririyolar 150₺ ve ğzeri sipariş veriyom ek ğcret olmasın diye zaten elinde olmayan kalmayan ürünleri getiremiyolar
Guzelgozlum Lindamom a101 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım istediğin saat diliminde gelio bence çok iyi
YazarAnne Ben kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Koskoca dolap aldım 5 kat çıkardılar seslerini bile çıkarmadan. Daha ne olsun 😂
Mom567 sdyrnkgn biz bir keresinde A101 den almıştık üç dört gün sonra getirmişti şimdi sistem nasıl bilmem geçtiğimiz Aralık ayındaydı , Migros hemen , getir kullanıyorum ben ara ara