MotherOfAlmila minikmerinos Evet canim, benim manikurcu de ayni senin dedigin gibi, gebelik suresince regl olmus.
minikmerinos MotherOfAlmila açaba bu bir sağlık problemi mi neden oluyor bana çok garip geliyor bu durum
minikmerinos Mom120 bı kadar çok karşılaşılan bir durum olacağını sanmıyorum dum burda okudukça anladım bende. Aynen öyle tabi biraz zaman ve mesinlazim sanırım anlaşılması için .
minikmerinos Ahkalbim acaba bende de olabilir mi bilmiyorum ya bı yandan çok heycanladim bı yandan d korkuyorum.
Ahkalbim minikmerinos Ola bilir Benim yerleşme kanaması aklıma geldi hemen test yaptırdım yerleşme kanamasi bebeğin rahme tutunması demek ve orda bir kanama oluşturuyor o görülen lekelenme o yüzden .
MotherOfAlmila minikmerinos Bana da oldum olasi garip gelir ama ben normal karsilamaya basladim.. artik hormonlarimiz, gunumuzde yediklerimiz ictiklerimiz, kullandigimiz ilaclar vs degiskenlik gosterebilir diye dusunuyorum.
minikmerinos MotherOfAlmila yediklerimiz zaten beni çok korkutuyor ev yapımı bile ev yapımı sayılmıyor malesef.
Beratmirac052 Bu suphede olanlardan biride benim adet zamanım d’s oldum ama az sonra gun gectikce mide bulantım be kasıklarımda batma ve agrı oluyor ilk hamileligim tup bebekle oldu o yuzden kafam karısık
Ahkalbim minikmerinos Belli olurr varsa bebek ben kan verdikten sonra yaptım evde test iki çizgi çok net çıktı
Gizemaktas Yeniyanne27272 canım bende adettenten 1 gün önce korunmasız ilişki yaşadım ve 1 gün gecikti adetim ama nasıl hemen yumurta ile sprem birleşiyor anlamadım valla ya 🙄
Shdymn minikmerinos şuan aynı durum bende de var adetim bitti ve bir hafta sonra lekelenme şeklinde geldi test yaptım iki kere bişey çıkmadı ama bende endişe içerisindeyim dokuz aylık bir kızım var
minikmerinos Shdymn bende test yapmadım aslında erken diye düşünüyorum test için birazdaha bekliyip yapacağım benide oğlum 3 gün sonra 1 yaşında oluyor ama yinede çok erken emmesini çok istiyorum 2 yaşına kadar hayırlısı artık ne diyelim ki♥️